18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Nowy Jork z lat 80'
Vof • 2013-01-11, 16:49
Dlaczego Nowy Jork był lepszy w latach 80' niż teraz oto 15 powodów:
1.Każdy w okolicy należał do "Ekipy"

2.Budki telefoniczne były doskonałym miejscem do zrobienia sobie portretu

3.Wrotkarze!

4.Łatwiej było znaleźć mieszkanie

5.Można było rozpalić(umieścić) grill na schodach pożarowych(ewakuacyjnych)

Reszta w Komentarzach.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suguru 2013-01-12, 8:20
Wchodze z rana na sadistica, a tu taki kretyn wszystko hejtuje. Gosciu, ale mi dzien poprawiles
A najpiekniesze sa zdjecia graffiti!
Zgłoś
D-Rose 2013-01-12, 8:50
Nowy Jork lat 80tych. Jedno z moze 2-3 miejsc z przeszłosci w ktore chciałbym sie przeniesc, choc na jeden dzien.

Jezeli masz jeszcze jakies foty dzieki ktorym mozna choc na chwile poczuc klimat tego starego dobrego cudownego nowego jorku to dawaj
Zgłoś
radzik05 2013-01-12, 9:28
D-Rose napisał/a:

Nowy Jork lat 80tych. Jedno z moze 2-3 miejsc z przeszłosci w ktore chciałbym sie przeniesc, choc na jeden dzien.

Jezeli masz jeszcze jakies foty dzieki ktorym mozna choc na chwile poczuc klimat tego starego dobrego cudownego nowego jorku to dawaj

w latach 80tych było to jedno z najgroźniejszych miast na świecie, metrem jeździło getto a nie kurwa gwiazdy, życze Ci bys sie przeniósł do tego swojego "magicznego" miejsca z paczką papierosów i kartonem prezerwatyw bo by Cie murzyn w dupe zapinał. Pozdro.
Zgłoś
D-Rose 2013-01-12, 9:36 4
radzik05 napisał/a:

w latach 80tych było to jedno z najgroźniejszych miast na świecie, metrem jeździło getto a nie kurwa gwiazdy, życze Ci bys sie przeniósł do tego swojego "magicznego" miejsca z paczką papierosów i kartonem prezerwatyw bo by Cie murzyn w dupe zapinał. Pozdro.

Rozumiem, ze tam własnie z paczka papierosów i kartonem prezerwatyw garowałes, ze jestes taki obcykany co i jak? Jak tak to wspolczuje, ze zycie tak cie napietnowało.

A teraz pozwol, ze o swoim marzeniach sam bede decydował bez koniecznosci wysłuchiwania rad jakis randomów/no-name'ów z internetu bo opinie takich ludzi są mi mega zbedne
Zgłoś
ellsworth 2013-01-12, 10:08
dk2626 napisał/a:

Karenz88

Jak ja nienawidze takich ludzi...wlazłeś tutaj tylko po to, żeby komuś zepsuć humor? Może się człowiek napracował, może rzeczywiście tak uważa, ale ty musisz kurwa pojechać po nim tylko dlatego że masz inne zdanie? Pewnie jak większość szmat, które wszystko tylko "hejtują" masz pryszcze na mordzie, a żeby zobaczyć co się dzieje za oknem używasz google earth.

WTF? Gdzie ty widzisz by Karenz88 jechał po autorze?!? Dyskutuje WYŁĄCZNIE z jego poglądami, w tak zamkniętej formie jak to tylko możliwe, nie wybiegając ani na krok od tego go autor napisał.
A już najbardziej absurdalne jest to, że zarzucasz mu jeżdżenie po kimś, podczas gdy to właśnie TY to robisz.
Zgłoś
m3tr0wy 2013-01-12, 10:10 1
Karenz88 napisał/a:

zmarnujesz mój czas, ale trudno
1. Gangi okolicznych czarnuchów są na pewno super sprawą !
2. Z tego podpisu tematu wnioskuję że według ciebie nie ma już budek telefonicznych .
3.Jak są takie zajebiste to kup je swojej dziewczynie ? a zapominałem nie masz
4.Teraz jest łatwiej , tylko drożej .
5. Zajebiście że można było rozpalać grilla w bloku , cały blok jebał , i było ryzyko pożaru przez debili .
6.Teraz też to robią .
7.A co teraz jest nielegalna ? Czy można pedały na deskach wkurwiali wszystkich skacząc po pomnikach i parkach .
8.Graffiti to jest szuka ale nie na cudzej własności , życzę pomazanie samochodu przed fanów JP .
9.Dolar miał inna wartość ?
10.Chyba w mackdonaldach , i tam się nic nie zmieniło
11. Teraz jest dużo łatwiej , każdy ma internet w telefonie i zamawia bez łapania na ulicy .
12.Jak się zadawało z dziwkami i brudasami to może nie było czegoś takiego jak zły ubiór .
13. A teraz to nie są ?!
14.Chyba było pomazane przez jakiś jebanych debili którym powinni ujebać ręce !
15. Bo na ulicy to już nie można ?!

Uuuuu, chciałeś pewnie 100 piwek minimum?
Przepraszam, chyba Ci się to nie uda.
Zgłoś
S................a 2013-01-12, 10:14 1
Karenz88 napisał/a:

zmarnujesz mój czas, ale trudno
1. Gangi okolicznych czarnuchów są na pewno super sprawą !
2. Z tego podpisu tematu wnioskuję że według ciebie nie ma już budek telefonicznych .
3.Jak są takie zajebiste to kup je swojej dziewczynie ? a zapominałem nie masz
4.Teraz jest łatwiej , tylko drożej .
5. Zajebiście że można było rozpalać grilla w bloku , cały blok jebał , i było ryzyko pożaru przez debili .
6.Teraz też to robią .
7.A co teraz jest nielegalna ? Czy można pedały na deskach wkurwiali wszystkich skacząc po pomnikach i parkach .
8.Graffiti to jest szuka ale nie na cudzej własności , życzę pomazanie samochodu przed fanów JP .
9.Dolar miał inna wartość ?
10.Chyba w mackdonaldach , i tam się nic nie zmieniło
11. Teraz jest dużo łatwiej , każdy ma internet w telefonie i zamawia bez łapania na ulicy .
12.Jak się zadawało z dziwkami i brudasami to może nie było czegoś takiego jak zły ubiór .
13. A teraz to nie są ?!
14.Chyba było pomazane przez jakiś jebanych debili którym powinni ujebać ręce !
15. Bo na ulicy to już nie można ?!

Pomogę Ci trochę.
"16. Jestę zjebę "
Dopisz to, a może ktoś zrozumie Twoje podejście do tematu
Zgłoś
Proxably 2013-01-12, 11:09
14. Mnie rozwala, a w Gdańsku to co? Skmka jest cała zajebana w grafitti i nie ma osobowości? Nie mówiac już o tym, że mamy 2013 rok a nie 80'.
Zgłoś
lwRazor 2013-01-12, 11:17 1
Skończcie pierdolić głupoty odbiegające od tematu. Fajna wrzuta, leci piwko
Zgłoś
wolfisko 2013-01-12, 11:19
piękny klimat renegades of funk mi się przypomina jak na to patrzę
Zgłoś
plugnplay 2013-01-12, 11:33
kupa zajebistych zdjec, jak masz wiecej to dawaj
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-01-12, 11:54
zajebisty temat = PIWO !
Zgłoś
c................w 2013-01-12, 13:26
zajebiste czasy. większość ludzi na świecie miała brodę i wąsy.
Zgłoś
thoms0n 2013-01-12, 14:37
Stary Nowy Jork, piękne foty i jakiś leszczowaty hejt pojechany po całości w komentach.
Kurwa, jak się dzień ładnie rozpoczął.
Zgłoś
konował 2013-01-12, 15:43
Karenz88 zostałeś zjechany jak bura suka hehehehe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem