Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Polak_mały 2024-09-10, 17:03
Fx12 napisał/a:

bo młodzi są bardziej zaabsorbowani łapaniem pokemnonów i innymi tęczowymi sprawami ratowania świata niż robieniem sobie lejców na zawód dający dzisiaj 7kę na rękę - bez żadnego wykształcenia.

Na 8 uprawnionych znajomych tylko jeden dalej jeździ i mu się to podoba i jest jego pasją. Widocznie ta 7-ka nie jest warta tułaczki, walki z inżynierami itp. o iluzorycznym życiu prywatnym nie wspomnę 😅
Zgłoś
Smokw 2024-09-10, 18:13
Fx12 napisał/a:

czyli 2/3 transportu C+E przestaje istnieć w tym kraju bo młodzi są bardziej zaabsorbowani łapaniem pokemnonów i innymi tęczowymi sprawami ratowania świata niż robieniem sobie lejców na zawód dający dzisiaj 7kę na rękę - bez żadnego wykształcenia.

Buahahaha. Połowa Bangladeszu chce u nas jeździć także spoko. Nic nam nie będzie.
Zgłoś
Dejdwazlote 2024-09-10, 21:17
baronturbina napisał/a:

Powyżej 50 roku życia badania lekarskie i psychotechniczne powinny być obowiązkowe, aby zachować uprawnieni do prowadzenia pojazdów.

sie kurwa znalazł 20-letni mistrz kierownicy. To wytłumacz mi może dlaczego przy kupnie OC ciągle mnie pytają czy samochodem będzie się też poruszał młodociany kierowca, dlaczego za takiego jest zwyżka OC, i do którego wieku Kierowca jest uważany za młodocianego?
Zgłoś
baronturbina 2024-09-10, 21:41
Dejdwazlote napisał/a:

sie kurwa znalazł 20-letni mistrz kierownicy. To wytłumacz mi może dlaczego przy kupnie OC ciągle mnie pytają czy samochodem będzie się też poruszał młodociany kierowca, dlaczego za takiego jest zwyżka OC, i do którego wieku Kierowca jest uważany za młodocianego?

Ty serio? Oddaj prawo jazdy jak masz i idź na spacer. Młody zwykle głupi i nie jeździ tak dobrze jak stary mniej głupi. Młody może więcej gnoju narobić. mam prawo jazdy dłużej niż ty żyjesz.
Zgłoś
Szastprask 2024-09-10, 23:28
A że nie wstyd facetowi w takim wieku publicznie jeździć bmw..
Zgłoś
Kici-Kici 2024-09-11, 1:35
Nawet jakby dostał dożywocie, to by długo nie powiedział.
Zgłoś
bartzt 2024-09-12, 20:49
baronturbina napisał/a:

Powyżej 50 roku życia badania lekarskie i psychotechniczne powinny być obowiązkowe, aby zachować uprawnieni do prowadzenia pojazdów.

O kurwa taką głupotę to tylko mógł napisać ktoś to ma z 15 lat maks. Będziesz miał chłopczyku 30 to zobaczysz czy 50 to takie staruchy 😂
Zgłoś
baronturbina 2024-09-13, 0:46
bartzt napisał/a:

O kurwa taką głupotę to tylko mógł napisać ktoś to ma z 15 lat maks. Będziesz miał chłopczyku 30 to zobaczysz czy 50 to takie staruchy 😂

Wiem że to za trudne ale spróbuję. Duzo ludzi po 40 ma problem ze wzrokiem. Zastanów sie co napisales. „Jak będę miał 30 to zobaczę czy po 50 takie staruchy” może po 50 się o tym przekonam bardziej niż mając lat 30?
Wszystko ok? Potrzebujesz pomocy?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów