📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jakbyś do wrzucił gdzieś na o2 to po chwili obrażałoby cię 453 fantyków pisu i broniło 356 fanatyków po.
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tu wrzuca się śmieszne pieski i kotki.
To jest sadistic.pl!
Tu wrzuca się śmieszne pieski i kotki.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Nie wiem jakich wy macie plebanów w swoim pobliżu a raczej na kogo ich wasze otoczenie same wyhodowało, ale jeżeli chodzi o kolędę to nie spotkałem się z wymaganiem kasy, jak żona była w ciąży to nic nie wziął mówiąc, że nam bardziej będzie potrzebne a jak nie miałem ochoty przyjmować to w drzwiach pobłogosławił i poszedł.
Całą ta nagonka jest kreowana przez debili, którzy nie umieją normalnie gadać z innym człowiekiem czy o chuj chodzi?
Całą ta nagonka jest kreowana przez debili, którzy nie umieją normalnie gadać z innym człowiekiem czy o chuj chodzi?
gdzie mogę nabyć takie karteczki?
czyli jak ktoś uważa, że kościół obecnie wali w chuja i przy okazji nie lubi pisu to już nie może być katolikiem?
To jest typowe burackie myślenie kolego.. bo jesteś taki czy owaki to nie możesz być polakiem/katolikiem itd. A kim ty kurwa jesteś, żeby decydować kto może być Polakiem/katolikiem a kto nie?
Nic ci nie pasuje, typowy napinacz internetowy z wypranym łbem.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
@Velture: Antyklerykalne ścierwo z internetu to zwykle pizdeusze, nie mieliby odwagi. A z resztą, jakim trzeba być debilem aby chcieć dać księdzu taką ulotkę, czyli być antryklerykałem i antypisowcem, i jednocześnie przyjmować księdza? Z drugiej strony antyklerykalno-antypisowskie ścierwo jest po stokroć bardziej popierdolone od fanatycznych moherów i innych fanatycznych katoli. Szkoda gadać o tym ścierwie, mowa o obu skrajnościach tej samej strony monety
czyli jak ktoś uważa, że kościół obecnie wali w chuja i przy okazji nie lubi pisu to już nie może być katolikiem?
To jest typowe burackie myślenie kolego.. bo jesteś taki czy owaki to nie możesz być polakiem/katolikiem itd. A kim ty kurwa jesteś, żeby decydować kto może być Polakiem/katolikiem a kto nie?
Nic ci nie pasuje, typowy napinacz internetowy z wypranym łbem.
@Rebeliant_ZPF przestań już bronić Czarną mafię i PIS bo się zesrasz z wkurwienia. Każdy wali w chuja najpierw okradało nas PO teraz okrada nas PIS a czarna mafia robi to od zawsze (od średniowiecza) i nic tego nie zmieni.
Księża w większości przypadków są pazerni jak biznesmen papa Rydzyk. W całym swoim życiu spotkałem raptem 3 księży z powołania (warto dodać, że były to osoby bardzo inteligentne) pozostali robią to dla $$$ albo idą w ślady tatusia który też był księdzem. Więc dla mnie Ty mój drogi jesteś katościerwem o IQ ameby. Jestem wierzący i jak potrzebuję to pomodlę się w domu a na kościół mam wyjebane.
Księża w większości przypadków są pazerni jak biznesmen papa Rydzyk. W całym swoim życiu spotkałem raptem 3 księży z powołania (warto dodać, że były to osoby bardzo inteligentne) pozostali robią to dla $$$ albo idą w ślady tatusia który też był księdzem. Więc dla mnie Ty mój drogi jesteś katościerwem o IQ ameby. Jestem wierzący i jak potrzebuję to pomodlę się w domu a na kościół mam wyjebane.
spoko, wróci PO, to się będziemy wszyscy zrzucać na wyłudzaczy VATu
@Rebeliant_ZPF - w takim razie przepraszam, bo źle Cię zrozumiałem, sam jestem za zostawieniem KK bo jak nie KK to wjebie się coś innego więc lepiej już mieć u nas KK. Co do jebanych komuchów to się z Tobą zgadzam a kurwy pokroju Piotrowicza powinny zdychać z głodu a nie mieć ciepłe posadki jako posłowie.
@skywalker75 - chwilowo zrzucasz się na DOJNĄ ZMIANĘ czyli patusów i nierobów 500+ oraz pensję dla rusycystki z nbp 65000zł miesięcznie - rozumiem że ci to nie przeszkadza głąbie? A wyniki audytów pokazują że uszczelnienie VATu chuja dało więc łykasz propagandę niczym młody pelikan albo czerepy co czytają szmaty pokroju wsieci, niezależna, wyborcza.
@skywalker75 - chwilowo zrzucasz się na DOJNĄ ZMIANĘ czyli patusów i nierobów 500+ oraz pensję dla rusycystki z nbp 65000zł miesięcznie - rozumiem że ci to nie przeszkadza głąbie? A wyniki audytów pokazują że uszczelnienie VATu chuja dało więc łykasz propagandę niczym młody pelikan albo czerepy co czytają szmaty pokroju wsieci, niezależna, wyborcza.
@skywalker75, pamiętasz jak został podniesiony vat z 22 do 23 itd ? pamiętasz jak mówili że od 2019r wróci do dawnych stawek ? jakie są teraz? no to by było tyle w temacie vatu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów