18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
traf 2019-01-06, 10:39 41
do pieca z wyznawcami popis-u
Zgłoś
Isenstadt 2019-01-06, 10:48 2
jakbyś do wrzucił gdzieś na o2 to po chwili obrażałoby cię 453 fantyków pisu i broniło 356 fanatyków po.

Żaden madafaka nie podskoczy do Polaka
Zgłoś
T3RMINATOR 2019-01-06, 11:01
no weź , też myślałem żeby to wrzucić ale to nie kwejk.
Zgłoś
~Velture 2019-01-06, 11:02 5
Jeśli faktycznie ktoś to dał księdzu w kopercie to nawet zabawne

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
longlong7 2019-01-06, 11:15 2
ja zawsze mówię "bog zapłać" i patrze jak sie czerwienią
Zgłoś
kwas79 2019-01-06, 11:25 3
Kurde, dostał naderwany banknot. Ale spoko, w banku mu wymienią.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2019-01-06, 11:33 10
Znów jakiś typ robi tu Kwejka albo Joemonster.org
To jest sadistic.pl!
Tu wrzuca się śmieszne pieski i kotki.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
mygyry 2019-01-06, 11:43 19
Nie wiem jakich wy macie plebanów w swoim pobliżu a raczej na kogo ich wasze otoczenie same wyhodowało, ale jeżeli chodzi o kolędę to nie spotkałem się z wymaganiem kasy, jak żona była w ciąży to nic nie wziął mówiąc, że nam bardziej będzie potrzebne a jak nie miałem ochoty przyjmować to w drzwiach pobłogosławił i poszedł.
Całą ta nagonka jest kreowana przez debili, którzy nie umieją normalnie gadać z innym człowiekiem czy o chuj chodzi?
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-06, 12:45 15
gdzie mogę nabyć takie karteczki?

Rebeliant_ZPF napisał/a:

@Velture: Antyklerykalne ścierwo z internetu to zwykle pizdeusze, nie mieliby odwagi. A z resztą, jakim trzeba być debilem aby chcieć dać księdzu taką ulotkę, czyli być antryklerykałem i antypisowcem, i jednocześnie przyjmować księdza? Z drugiej strony antyklerykalno-antypisowskie ścierwo jest po stokroć bardziej popierdolone od fanatycznych moherów i innych fanatycznych katoli. Szkoda gadać o tym ścierwie, mowa o obu skrajnościach tej samej strony monety

czyli jak ktoś uważa, że kościół obecnie wali w chuja i przy okazji nie lubi pisu to już nie może być katolikiem?
To jest typowe burackie myślenie kolego.. bo jesteś taki czy owaki to nie możesz być polakiem/katolikiem itd. A kim ty kurwa jesteś, żeby decydować kto może być Polakiem/katolikiem a kto nie?

Nic ci nie pasuje, typowy napinacz internetowy z wypranym łbem.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
C................n 2019-01-06, 13:47
Skrócę powyższą tyradę.

"Jebał ich pies, że mnie zmuszają, bym ich tak wyzywał".
Zgłoś
support3 2019-01-06, 13:56 7
@Rebeliant_ZPF przestań już bronić Czarną mafię i PIS bo się zesrasz z wkurwienia. Każdy wali w chuja najpierw okradało nas PO teraz okrada nas PIS a czarna mafia robi to od zawsze (od średniowiecza) i nic tego nie zmieni.
Księża w większości przypadków są pazerni jak biznesmen papa Rydzyk. W całym swoim życiu spotkałem raptem 3 księży z powołania (warto dodać, że były to osoby bardzo inteligentne) pozostali robią to dla $$$ albo idą w ślady tatusia który też był księdzem. Więc dla mnie Ty mój drogi jesteś katościerwem o IQ ameby. Jestem wierzący i jak potrzebuję to pomodlę się w domu a na kościół mam wyjebane.
Zgłoś
skywalker75 2019-01-06, 14:13
spoko, wróci PO, to się będziemy wszyscy zrzucać na wyłudzaczy VATu

czarna fortuna
Zgłoś
support3 2019-01-06, 14:38 2
@Rebeliant_ZPF - w takim razie przepraszam, bo źle Cię zrozumiałem, sam jestem za zostawieniem KK bo jak nie KK to wjebie się coś innego więc lepiej już mieć u nas KK. Co do jebanych komuchów to się z Tobą zgadzam a kurwy pokroju Piotrowicza powinny zdychać z głodu a nie mieć ciepłe posadki jako posłowie.

@skywalker75 - chwilowo zrzucasz się na DOJNĄ ZMIANĘ czyli patusów i nierobów 500+ oraz pensję dla rusycystki z nbp 65000zł miesięcznie - rozumiem że ci to nie przeszkadza głąbie? A wyniki audytów pokazują że uszczelnienie VATu chuja dało więc łykasz propagandę niczym młody pelikan albo czerepy co czytają szmaty pokroju wsieci, niezależna, wyborcza.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-01-06, 14:52 2
@skywalker75, pamiętasz jak został podniesiony vat z 22 do 23 itd ? pamiętasz jak mówili że od 2019r wróci do dawnych stawek ? jakie są teraz? no to by było tyle w temacie vatu

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów