📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Właśnie obejrzeliście film treningowy zamachowców samobójców. Od dzisiaj nie potrzebują już samolotów :F
Gdybym zarabiał 10tyś ojro miesięcznie a ceny tego sprzętu w Polsce byłyby takie jak za granicą to też tak bym z życia korzystał. Ale niestety rzeczywistość jest taka, że w Polsce wszystko jest 2x drożej. Przykładowo nowa yamaha R1 w USA kosztuje jakieś 14tyś dolców a w Polsce 70tys zł (Info przytoczone z pewnego polsko-amerykańskiego wloga) . Przykre, ale prawdziwe.
Może jak skończę szkołę to coś się zmieni (taki chuj).
Po tytule filmiku wystraszyłem się, że wrzuciłeś film 4K na Sadisticowego playera... Już chciałem włączyć bufforowanie i na wakacje pojechać...
Wybaczcie, ale zjarany jestem wiec zamiast jednej dobrej puenty musialem wybrac trzy:
1. Czy to nie podejrzane, ze koles mowi po angielsku z francuskim akcentem?
2. Ten wiezowiec taki cienki, ze to chyba zdjecia po ich pierwszym zamachu.
3. Juz wiem na co przed smiercia zbierac na kickstarterze.
Sami se wybierzcie, czasu nie mam.
1. Czy to nie podejrzane, ze koles mowi po angielsku z francuskim akcentem?
2. Ten wiezowiec taki cienki, ze to chyba zdjecia po ich pierwszym zamachu.
3. Juz wiem na co przed smiercia zbierac na kickstarterze.
Sami se wybierzcie, czasu nie mam.
bzyk1357 napisał/a:
Gdybym zarabiał 10tyś ojro miesięcznie a ceny tego sprzętu w Polsce byłyby takie jak za granicą to też tak bym z życia korzystał. Ale niestety rzeczywistość jest taka, że w Polsce wszystko jest 2x drożej. Przykładowo nowa yamaha R1 w USA kosztuje jakieś 14tyś dolców a w Polsce 70tys zł (Info przytoczone z pewnego polsko-amerykańskiego wloga) . Przykre, ale prawdziwe.
Zmieni się, będzie 3 razy drożej a minimum krajowe dźwigną o 100zł żeby ludzie myśleli, że jest coraz lepiej.
Ma ktos wersje POV tego filmiku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów