Standardowa sytuacja, ale ten grubo przegial
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na FB odezwała się firma, której logo jest na szmacie:
facebook.com/galanlogistics/?hc_ref=SEARCH&fref=nf
Mają refleks
facebook.com/galanlogistics/?hc_ref=SEARCH&fref=nf
Mają refleks
matus napisał/a:
Nie od dziś wiadomo że zawodowi kierowcy to głównie tempe chuje z podstawowym wykrztałceniem i tylko za kółkiem mają szanse zarobić jakieś lepsze pieniądze. Serio ci ludzie trafiaja za kółko głównie z braku wykrztałcenia.
Ja pierdolę...
Chłopie... Podstawowa zasada, jak chcesz po kimś pocisnąć, to nie rób błędów na poziomie 3 klasy podstawówki...
Przynajmniej nie 3 takie kardynalne błędy na jeden post...
Marachi napisał/a:
Tak btw 50 m/s to 138 km/h
Idz być ekspertem gdzie indziej bo z matematyką masz na bakier.
Równanie wygląda tak :
(50 * 1000) / 360.
Ty kurwa jeśli masz maturę z matmy to ją spal.
50m/s to 180km/h (50*3,6)
Jeśli twierdzisz inaczej to wróć do 4 klasy podstawówki.
Brak mi słów jakie to pokolenie jest głupie i jeszcze myśli, że ma rację a potem ciśnie po kimś kto miał faktycznie rację i udowadnia, że chuj wie z podstawowej wiedzy.
matus napisał/a:
" wykrztałceniem ", " tempe" tak lepiej wyczuć sarkazm?
Nie. Dałeś dupy. Przyznaj się do błędu a nie leć w zaparte, że to miał być sarkazm.
Wyjdź z tego z twarzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów