Ok, negatywny. Można spać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ok, negatywny. Można spać
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlatego cywilizacja jest odpychająca. Wszędzie obleśne świnie z brudnymi łapskami. Dlatego las jest taki fajny, możne przytulać drzewa bez strachu...no chyba że akurat wcześniej jakiś misiek dupę sobie o korę wyczyścił ale to i tak lepiej niż spotkać się z takim jak z filmiku. Niby też misiek ale jakiś taki inny.
garota napisał/a:
Dlatego cywilizacja jest odpychająca. Wszędzie obleśne świnie z brudnymi łapskami. Dlatego las jest taki fajny, możne przytulać drzewa bez strachu...no chyba że akurat wcześniej jakiś misiek dupę sobie o korę wyczyścił ale to i tak lepiej niż spotkać się z takim jak z filmiku. Niby też misiek ale jakiś taki inny.
Masz rację, natura jest fajna, nie będzie się Ciebie wilk pytał czy jesteś koszerny, halal czy wege, albo niedźwiedź, czy nie przeszkadzają ci jego nieumyte zęby.
Jeden grzebie w nosie , inny drapie się po jajach a inny grzebie w dupie. Nikomu krzywdy nie robi.
BTW. To chyba wiedeńskie metro.
BTW. To chyba wiedeńskie metro.
nic nie rozumiem, na H to nagrywać ? - czy ja musze albo potrzebuje oglądnąć starszego gościa co wącha sobie palce którymi grzebał w dupie ? no co może być w tym zadziwiającego ? no jak mogą pachnieć palce co były w dupie jak nie dupą ??? druga sprawa skoro to jest fake i się ustawili to im się udało bo pewnie dwóch kolesi powiedziało sobie "Nagraj mnie jak wącham palce z dupy zobaczymy ile będzie wyświetleń" i im się udało ! zarobili kase na filmiku i mają w H wyświetleń ... żenujące ... ale takie czasy
Niczego innego po szwabach spodziewać się nie można
a czy on nie mówi "oo kurwa" ??
Stary jak świat sposób na sprawdzenie jaki obecnie będzie wydalany posilek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów