Straż pożarna była wzywana łącze 83 razy
Straż pożarna była wzywana łącze 83 razy
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverporównanie do zwierząt nie ma na celu tego co myślisz, zobacz masz oborę w niej świnie i krowy same sobie nie posprzątają więc będą brodzić w gównie po kolana, a gdyby je wypuścić w samopas to by nie przeżyły z braku instynktu..
a te co za instynkt mają ukraść, zniszczyć, nasrać i jeszcze żądać hajsu bo zabiją.
z resztą co nas to obchodzi? ich nygasy ich problem
Chcą spalić sklep to palą, chcą okraść sklep to kradną, chcą postawić meczet to stawiają.
A w Polandii tylko mają rygor, terror i brak wolności.
Precz z konstytucją.
Oglądając te filmy mam chęć zagłosować za pojebanym PiSem.
Chyba przestanę już pić bo bredzę z rana.
albo raczej jak u nas w 1944...
Oglądając te filmy mam chęć zagłosować za pojebanym PiSem.
Chyba przestanę już pić bo bredzę z rana.
wszywkę sobie zamów, bo Ci odbija po alkoholu!
...
wszywkę sobie zamów, bo Ci odbija po alkoholu!
Wszywka na alkohol pomoże, ale na PiSiorstwo tylko ołów, najlepiej wstrzelony prosto w głowę
Na pewno stolicą nie jest siedzib unio-europejskiego żydo-bolszewizmu, czyli Brukselka
rząd nawet zobowiązuje się do wpuszczania imigrantów zarobkowych z różnych dziwnych krajów np Tajlandia.
Ale czujcie się dobrze oglądając te filmiki bo my mądrzy podobno nie wpuszczamy a w europie wpuszczają i mają to co widać.
A po obejrzeniu skoczcie do Żabki gdzie to obsłuży was ze sporym pradwopodobieństwem jakiś Ukrainiec.
A teraz na poważnie intencją wrzucającego jest pogłębianie wrogości wobec tych że imigrantów i próba zainicjowania ruchów "rasistowskich" oddolnych na które nasze pro obywatelskie postępujące państwo już ma przygotowane argumenty tylko pretekstu potrzebuje by ich użyć.
Bo warunkiem działania polskiego rządu jest potrzebne poparcie obywateli wzmocnione bronieniem zasad etycznych/moralnych
by każdy kto nie popiera działania naszego rządu był od razu bóg wie kim czartem piekielnym...
Zresztą internauci mają to do siebie że interesują się chyba wszystkim (z zakresu ogólno rozumianej polityki) itp co ich nie dotyczy.
Dlaczego tak jest?
A no dlatego że nie macie żadnego wpływu na to co dotyczy was (z zakresu ogólnie rozumianej) polityki.
Masz se prawo wrzucać filmik oczywiście jednak czułem się w obowiązku poinformowania widzów że takie filmiki z założenia mają w widzu spowodować pewne emocje które potem mają być fundamentem poglądów łatwo się domyślić rasistowskich.
I to jest cel wrzucania takich filmików tutaj między innymi.
Zamiast obserwować czyjś ogródek zajmij się swoim polaku.
I tyle.
nas też to czeka polaczki głupie myślą że nie wpuszczamy ,a wpuszczamy niczym kurwa wiadomo kogo wpuszcza
rząd nawet zobowiązuje się do wpuszczania imigrantów zarobkowych z różnych dziwnych krajów np Tajlandia.
Ale czujcie się dobrze oglądając te filmiki bo my mądrzy podobno nie wpuszczamy a w europie wpuszczają i mają to co widać.
A po obejrzeniu skoczcie do Żabki gdzie to obsłuży was ze sporym pradwopodobieństwem jakiś Ukrainiec.
A teraz na poważnie intencją wrzucającego jest pogłębianie wrogości wobec tych że imigrantów i próba zainicjowania ruchów "rasistowskich" oddolnych na które nasze pro obywatelskie postępujące państwo już ma przygotowane argumenty tylko pretekstu potrzebuje by ich użyć.
Bo warunkiem działania polskiego rządu jest potrzebne poparcie obywateli wzmocnione bronieniem zasad etycznych/moralnych
by każdy kto nie popiera działania naszego rządu był od razu bóg wie kim czartem piekielnym...
Zresztą internauci mają to do siebie że interesują się chyba wszystkim (z zakresu ogólno rozumianej polityki) itp co ich nie dotyczy.
Dlaczego tak jest?
A no dlatego że nie macie żadnego wpływu na to co dotyczy was (z zakresu ogólnie rozumianej) polityki.
Masz se prawo wrzucać filmik oczywiście jednak czułem się w obowiązku poinformowania widzów że takie filmiki z założenia mają w widzu spowodować pewne emocje które potem mają być fundamentem poglądów łatwo się domyślić rasistowskich.
I to jest cel wrzucania takich filmików tutaj między innymi.
Zamiast obserwować czyjś ogródek zajmij się swoim polaku.
I tyle.
Tyle ze chociaż ci jebani ukraincy nie biegają z kamieniami po ulicach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów