18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nowy sadolowy player
Olegej • 2017-05-07, 15:19
Witajcie drodzy Sadole

Jak powszechnie wiadomo dotychczasowy player na sadisticu to jednym słowem gówno.
Dlatego machnąłem na szybko wtyczkę do chrome'a która podmienia stary flashowy player na sadisticu na o wiele szybszy wykonany w HTML5.
Chomik może w końcu odpocząć bo nowy player ładuje wszystko w ch*j szybko, nie pierdoli się tak że się nie da oglądać od początku ORAZ dodatkowa opcja dla sadolowych koneserów która umożliwia wam oglądanie filmu klatka po klatce tak abyście mogli dokładnie, ze szczegółami obejrzeć każdy
wybuch czy headshot'a

Linku do wtyczki wstawić nie mogę(może jakiś miły admin tu wstawi ) więc wpiszcie w Chrome Web Store "Sadol player" to wam wyskoczy.
Poniżej screen jak to wygląda:

PS. Jakby coś nie działało albo nie pasowało to dajcie znać w komentarzach
Zgłoś
maxximal 2017-05-12, 19:08
Dlaczego to nie jest na głównej ?!
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-05-13, 8:07
Było, ale ktoś wyjebał, bo stwierdzili ,,że było" pół godziny wcześniej tutaj.

Z racji, że kończą się już matury - przypominam się z moją prośbą odnośnie machnięcia takiego na Firefoxa

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
~Blackhunter 2017-05-14, 20:23
Jak dla mnie to jakieś gówno filmiki ładują się wolniej niż wcześniej. Dziękuję ,dobranoc.
Zgłoś
jentkin 2018-04-07, 20:04
kurwa żaden film mi nie działa
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów