Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cała idea transplantacji wydaje mi się obrzydliwa. Bo czym jest przeszczep organów jak nie konsumpcją zwłok? Ćwiartują zwłoki człowieka jak półtusze wieprzowe... serce tu... wątróbka tam, a oczka do lodówki. Transplantologia to obecnie całkiem intratny przemysł. I nie chodzi mi tylko o koszt operacji ale również o handel organami. Konsumpcjonizm w czystej postaci, że nawet reklamy(jak ta powyżej) robią.
Nie wiem czy odraza do noszenia w sobie kawałka czyichś zwłok przeważy u mnie nad instynktem samozachowawczym ale z pewnością nie oddam swoich organów do przeszczepu. Moim zdaniem jest to jeden z objawów barbaryzacji społeczeństw "zachodu".
Życzę Ci żebyś czym prędzej potrzebował organów do transplantacji i z powodu braku dawców zdechł. Razem z wszystkimi sobie podobnymi.
Cebulacka kurwo.
Nie no pięknie mu życzysz kurwa, postawa godna WIELKIEGO CZŁOWIEKA NIE-CEBULAKA, który zgodził się być dawcą. Teraz pomyśl jaka jest szansa, że Twoje organy trafią, w przypadku dotacji, do osoby z podejściem jak czyhanastrychu
Wtedy też będą czuli obrzydzenie bo coś tam ale nie będzie wymówki że od trupa.
Nie martw się grubas czy pijak nie dostaną wątroby serioo żeby dostać organ trzeba spełnić mase warunków a najlepsze jest to że jak już go dostanie i nie będziesz dbał i okaże się że przeszczep został odrzucony, bo osoba nie dbała np o nerkę itp. to automatycznie jest na stałe wykreślana z listy "biorców" serio Ci piszę Zainteresuj się tym, poczytaj, a zobaczysz, że ktoś to przemyślał
Oświadczenie podpisałem wraz z ukończeniem 18 lat w razie czego. Jeśli w obecnych czasach ludzie dalej są tacy prymitywni to kurwa szkoda słów.
Filmik zajebisty, lekko główną sadola trąci(to pompujące serce i komentarz do szorującego)- ale do reklamy dopuszczą.
Ja tam noszę oświadczenie w portfelu, że jak padnę to mogą sobie ze mnie brać co chcą, mi się to nie przyda.
Inna sprawa, że przy takim poziomie smogu i spożycia alko wezmą pewnie tylko nerki, bo dobrze przefiltrowane
Według polskiego prawa w domyśle mogą sobie zabrać Twoje organy. Nie mogą tylko jeśli wcześniej napiszesz oświadczenie, że się na to nie zgadasz, bez tego domyślnie każdy jest "na tak".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów