📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czekamy na komentarz naszego Sosnowieczanina - Bongusia
gardzę, żal, wstyd , bydło uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
widać gimnazjum , liceum, i inne nieroby sie wypowiada.
Filmik zobaczyłem - opisze dokładniej - zajebistej jakości kombinezony zimowe dziecięce w cenie 45 pln.
W każdym innym sklepie około 200 pln i jakośc "jak trafisz"
a teraz wielcy zdegustowani widzicie filmik na którym rodzice zapierdalają z nadzieją, że uda im się dla dzieciaka kupić fajny ciuch w niskiej cenie.
Tak wielcy zdegustowani RODZICE starają się dogodzić swoim dzieciom.
Wstyd to taki, że w tym kraju nie koniecznie wszystkich stać na to żeby chodzić po firmowych sklepach i wypierdalać na chińskie szmaty górę szmalu.
Wstyd to to, że sieciówkach typu Zara, H&M, C&A, Bata i innych w Paryżu, Londynie, Rzymie ceny sa niższe niż w tych samych sieciówkach chociażby w Sosnowcu.
Tak więc używajcie sobie sadole dalej w końcu rodzice którzy często zapierdalają cały miesiąc za 1400 brutto właśnie robią z siebie łachów w sklepie żeby dzieciakom ciuchy kupic.
widać gimnazjum , liceum, i inne nieroby sie wypowiada.
Filmik zobaczyłem - opisze dokładniej - zajebistej jakości kombinezony zimowe dziecięce w cenie 45 pln.
W każdym innym sklepie około 200 pln i jakośc "jak trafisz"
a teraz wielcy zdegustowani widzicie filmik na którym rodzice zapierdalają z nadzieją, że uda im się dla dzieciaka kupić fajny ciuch w niskiej cenie.
Tak wielcy zdegustowani RODZICE starają się dogodzić swoim dzieciom.
Wstyd to taki, że w tym kraju nie koniecznie wszystkich stać na to żeby chodzić po firmowych sklepach i wypierdalać na chińskie szmaty górę szmalu.
Wstyd to to, że sieciówkach typu Zara, H&M, C&A, Bata i innych w Paryżu, Londynie, Rzymie ceny sa niższe niż w tych samych sieciówkach chociażby w Sosnowcu.
Tak więc używajcie sobie sadole dalej w końcu rodzice którzy często zapierdalają cały miesiąc za 1400 brutto właśnie robią z siebie łachów w sklepie żeby dzieciakom ciuchy kupic.
kurwa jaka dzicz...
u mnie w Łańcucie jak wczoraj byłem w Lidlu, to widziałem jak sobie nawet ludzie dzieci pożyczali między sobą, żeby sprawdzić czy kurtka pasuje
no ale kurwa sosnowiec...
u mnie w Łańcucie jak wczoraj byłem w Lidlu, to widziałem jak sobie nawet ludzie dzieci pożyczali między sobą, żeby sprawdzić czy kurtka pasuje
no ale kurwa sosnowiec...
Aju86 napisał/a:
Ty się boisz oficjalnie nagrywać czy jak?
Musiał mieć wolne ręce do przebierania towaru ;]
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów