📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Ty się boisz oficjalnie nagrywać czy jak?
Aju86, a kto by się w sosnowcu nie bał, jeszcze Cię ktoś o próg walnie czy coś..
chuj że bieda ale gdzie tu godność ?
A że szanowny autor tematu Bociek nakurwiał w koszach bez opamiętania za rękawicami, o tym już nie wspomni....
A że szanowny autor tematu Bociek nakurwiał w koszach bez opamiętania za rękawicami, o tym już nie wspomni....
Chyba coś za darmo rozdają
Mantuanuliupu napisał/a:
Jak rozumiem, w pozostałych Lidlach w kraju, ten towar nie znalazł zainteresowania?
ok, przyznaje, zajebałem z dziennikzachodni.pl/artykul/1016067,nowy-towar-w-lidlu-szarza-klientow... żeby nikt nie pomyślał że z sosnowca jestem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów