18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
..JOK3R.. 2013-10-14, 23:08 5
''Sosnowiec'' taka nasza mała rosja ;D
Zgłoś
Presty 2013-10-14, 23:35
coraz bardziej mnie ten Sosnowiec intryguje

23woody23 - nie wiem, gdzie mieszkasz ale u mnie pod Wawelem zawsze w Lidlu spokój
Zgłoś
vodka100g 2013-10-15, 1:50
czy mnie się wydaje, czy tam była wyprzedaż nowych śliskich kocyków z autografem Katarzyny W. ?
Zgłoś
GhostScarface 2013-10-15, 4:12
ja pierdole ale siara!!!

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
rockarolla 2013-10-15, 8:30 1
Niestety tak jest w każdym lidlu, jeśli chodzi o ubrania dla dzieci. Wysłałam męża do lidla po te ubrania dla naszej córeczki, bo sama musiałam zostać w kuchni. Wrócił z niczym. Ale przy poprzedniej promocji przyniósł piękne kolorowe dziecięce spodnie i bluzeczki, nie omieszkał wspomnieć. że szarpał się o nie z kobitami
Zgłoś
Ronoaro 2013-10-15, 9:19
O godzinie 7.40 jadę sobie 811 na wykłady z europejskiego prawa spadkowego i wyglądając przez okno zauważyłem gromadę ludzi czekającą na otwarcie Lidla. Zastanawiałem się o co chodzi?
Jak zwykle sadistic nie zawodzi i dziś mam videorelację.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
takemeaway 2013-10-15, 10:32 4
Tak a potem te spojrzenie jak połowa autobusu miejskiego ma te same kurtki...
Zgłoś
janek92 2013-10-15, 10:35 1
jak zwierzęta
ja pierdole...
Zgłoś
thewhitestar 2013-10-15, 10:39 7
rockarolla napisał/a:

Wysłałam męża do lidla po te ubrania dla naszej córeczki, bo sama musiałam zostać w kuchni.

No proszę, dobrze wytresowana samica!
Zgłoś
clf111 2013-10-15, 10:47 3
Jakby wab browar po 1 zł rzucili to też byście się tak zachowywali.
Zgłoś
kanapa2000 2013-10-15, 10:49 1
Odezwali się sami Ci co nie kupują na promocjach a pewnie jeszcze jeżdżą na Paryża na zakupy- pozerzy. Dajcie ludziom spokój: jak chcą - niech czekają pod sklepem i kupują. Wstyd to kraść i z d*py spaść a nie kupować w Lidlu.
Zgłoś
____ 2013-10-15, 10:59
to jest taki zbyt na ubranka dla dzieci? przecież jest jakiś kryzys demograficzny. Co do zachowania ludzi, "byt określa świadomość".
Zgłoś
POW667 2013-10-15, 11:09
Nie tylko w Sosnowcu tak było. Ja pojechałem na "premierę" tego towaru jakoś 2 godziny po otwarciu to już niewiele rzeczy zostało, a ludzie ładowali pozostałe fanty. Rodzina normalnie kupywała sobie 4 pary butów, polarów i jakiś tam bzdetów, jakby to Meindle w takiej cenie były ;P. Wiem, że te rzeczy z Lidla (akurat w tym wypadku turystyczne) mają dobry stosunek ceny do jakości, ale bez przesady ;].
Zgłoś
Sylarr 2013-10-15, 11:12
Ofiary socjalizmu.

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
RockyWood 2013-10-15, 11:15 2
kolega z UK po obejrzeniu tego filmu napisał mi tak:

"uciekaj z tego popierdolonego kraju zanim kurwa wam granice zamkną"

Rock.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów