📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Człowiek z Sosnowca się wyprowadzi, Sosnowiec w człowieku zostanie na zawsze.
Rzucili kurtki i spodnie "narciarskie" dla dzieci po 50zł i ot co całe zajście.
Potwierdzam, u mnie w Szczecinie na Chopina nigdy nie było takich sytuacji
Niestety polskie spoleczenstwo jest biedne i nie stac ich na zakupy markowych rzeczy. I z promocji korzystaja jak tylko moga, i nie ma sie co dziwic. Zreszta widzialem podobne filmiki z niemiec , tylko , ze tam inne towary szly na promocje.
tak niestety dziala na ludzi napis promocja, a jak jeszcze gdizes widnieje napis - 80%( a naprawde pewnie drozsze nie wczesniej ).
Widze to po swojej kobiecie , ktora jak zobaczy napis promocja to leci na to jak mucha do gowna
tak niestety dziala na ludzi napis promocja, a jak jeszcze gdizes widnieje napis - 80%( a naprawde pewnie drozsze nie wczesniej ).
Widze to po swojej kobiecie , ktora jak zobaczy napis promocja to leci na to jak mucha do gowna
Ale o co chodzi. Ludzie po prostu kupuja towar. A ze atrakcyjny to klientow jest wielu. Ja tu nie widze zadnych problematycznych zachowan.
Pozdr. z UK.
Pozdr. z UK.
żeby to tylko w sosnowcu.. ostatnio jak rzucili pościele za 60 zł to z 30 ludzi się rzuciło i po 5 minutach od otwarcia sklepu towaru nie było :O
Ta kurwa, skurwysyny sie rzucili na promocje jak bydło, ale wyjebać fajki, alkohol z życia, żeby dzieciom kupić ciuchy(z tego co rozumiem po komentarzach) to nie, trzeba zapierdalać na promocje i zachowywać się jak bydło.
Gardze takimi śmieciami.
Gardze takimi śmieciami.
Nie wytrzymałbym minuty w tym sklepie.
A kamerzysta frajer bo w takim przypadku nie ma co się krępować tylko nagrywać oficjalnie i ewentualnie wejść w rozmowę i toczyć bekę z tępego narodu
Ostatnio jak zawitałem do biedronki to na wejściu odwróciłem się i popędziłem do domu jak zobaczyłem ile bydła tam jest
Zamiast myśleć jak zarobić to myślą co tu tylko taniej kupić... Jaki sens?
A kamerzysta frajer bo w takim przypadku nie ma co się krępować tylko nagrywać oficjalnie i ewentualnie wejść w rozmowę i toczyć bekę z tępego narodu
Ostatnio jak zawitałem do biedronki to na wejściu odwróciłem się i popędziłem do domu jak zobaczyłem ile bydła tam jest
to nie jest wina ludzi ze tak sie zachowuja tylko skurwiałego rzadu ktory nie daje Polakowi zarobic. Kto by zapierdalal o 8rano do lidla czy bierdonki po skarpetki tansze o 2zł gdyby zarabial normalnie, albo inaczej, adekwatnie do wykonanen pracy. Bo kurwa czy to nie jest absurd, ze czlowiek zapierdala caly miesiac a nie moze zwiazac konca z koncem? to po huj pracowac, lepiej siedziec na zasilku i krasc bo legalnie to kurwa nic nie zarobisz.
Ostatnio we Wrocławiu to baby z małymi dziećmi od samego otwarcia wjebały się na sklep jak bydło.A powód był prosty- akcja promocyjna na buty zimowe dla dzieci. Matki kazały dzieciakom mierzyć buty na posadzce. Nawet nie patrzyły co biorą. Zastanawiam się co było bardziej uszkodzone po takim natarciu- dzieci czy te buty...
hipekzryty napisał/a:
Gardzę takimi ludźmi przepychają się jak świnie w przeremblu....
Zamiast myśleć jak zarobić to myślą co tu tylko taniej kupić... Jaki sens?
Ile ty masz lat, że takie rzeczy piszesz ?? 23 czy może jednak 15??
Zrozum, że ludzie nie mają pieniędzy i ciułają grosz do grosza, bo zarabiają minimalną krajową, a dzieci trzeba wykarmić, ubrać, do szkoły posłać, opłaty trzeba porobić za wszystko. Myślisz, że tam lekarze byli, albo prawnicy?? Nie sądzę, bo ich stać, żeby kupować po normalnych cenach i nie muszą się jak bydło w chlewie pchać. Myślisz, że czemu takie kolejki w biedronkach ?? Bo polacy lubią tanie rzeczy?? Nie, bo kurwa jesteśmy biedni. Ale idioci nie rozumieją tego.
Jak ja nie lubię takich zjebów...
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów