📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Patrząc na lokalizację tego festiwalu spierdolenia, to kiedyś to było, a teraz to nie ma.
Na przykład eleganckie czarne wdzianka od Hugo Bossa.
Na przykład eleganckie czarne wdzianka od Hugo Bossa.
rekin finansjery...
O kurwa jak ten rekin teraz wyglada! Po zjedzeniu Rosjanina doświadczył gorszych efektów niż wszelakie stworzenia po eksplozji reaktora w Czarnobylu..
„Nowy trend”. Brednie. Żaden nowy trend.
„Nie wiem co na to Spielberg.”
Nic, bo on rzadko chodzi na pokazy tego typu.
A na filmie widać fajne przebranie, ale to NIE JEST trend. Tak się projektanci bawią od (przynajmniej) kilkudziesięciu lat.
„Nie wiem co na to Spielberg.”
Nic, bo on rzadko chodzi na pokazy tego typu.
A na filmie widać fajne przebranie, ale to NIE JEST trend. Tak się projektanci bawią od (przynajmniej) kilkudziesięciu lat.
Rekinja biznesu.
Cichopkowa zamówiła już dwa komplety, będzie błyszczeć w postępowym TVNie
turor napisał/a:
Cichopkowa zamówiła już dwa komplety, będzie błyszczeć w postępowym TVNie
Lepiej w TVNie niż TVPiS dla debili
darek1234 napisał/a:
Lepiej w TVNie niż TVPiS dla debili
Zasadniczo, bez różnicy, obie TV dla bydła.
kulawiec napisał/a:
Zasadniczo, bez różnicy, obie TV dla bydła.
Nie masz racji. Poziom TVN jest znacznie wyżej niż TVPInfo, bo takiej debilnej telewizji to trzeba szukać gdzieś pewnie w Afryce
Nie rozumiem jak ktos moze poswiecic czas i isc ogladac takie gowno i jeszcze uwazac to za sztuke. Dzieci w przedszkolu by takie stroje wymyslily ze swoja bujna wyobraznia.
Po latach widać zaczęli doceniać na salonach naszego mistrza i prekursora kierunku O'courd'eau.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów