📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
no to nowy czy nie bo mi sie myli.
Szybka decyzja była (minus dwa)
to się nazywa ewolucja - rozmnażać mogą się tylko najinteligentniejsze osobniki
Pierwszy raz na sadolu widzę jak autor zaprzecza sam sobie w nazwie i opisie tematu, no ale nic...
@Bastian_PL
I tu się poważnie mylisz, chyba na biologi nie uważałeś. Ewolucja a selekcja naturalna to co innego. Dobór naturalny (czy inaczej wyżej wymieniona) selekcja naturalna polega z grubsza na tym, że przetrwać mogą osobniki najlepiej przystosowane, a nie najsilniejsze czy jakieś tam najmądrzejsze.
...Tak jestem ekspertem.
@Bastian_PL
I tu się poważnie mylisz, chyba na biologi nie uważałeś. Ewolucja a selekcja naturalna to co innego. Dobór naturalny (czy inaczej wyżej wymieniona) selekcja naturalna polega z grubsza na tym, że przetrwać mogą osobniki najlepiej przystosowane, a nie najsilniejsze czy jakieś tam najmądrzejsze.
...Tak jestem ekspertem.
Kac kutasie, dlugo nie widzialem Twojego zjebanego avatara... dalej grywasz w cs'a ?
Ładnie chrupło
Jeden z powodów dlaczego snowboard jest lepszy, nie jebniesz jajkami przy failu na railu ;d
od samego patrzenia jajca bolą
Parzo, nie gram już, za dobry byłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów