📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie znam gościa...
Drodzy sadole gdyby nie te gadanie o nim to nadal był by cudownym chłopcem co się dorobił milionów na panelach podłogowych . Jeśli mówimy o kimś źle to nie robimy mu reklamy, robimy antyreklamę. Jak przestaniemy gadać to tylko on na tym skorzysta.
Hm... ciekawe co na to P. Kaczyński, dzieciaczysko łyka przynętę i się pogrąża <hahaha>
Ha, Ha, Ha, ale debil! Podpisał się pod własnym postem na Facebooku.
Zamknijcie mordy o tym frajerze Kaszubskim, nie ma czym sobie promować lajkow na fejsie to na sadola proboje sie wkminic. Ogarnijcie to, ze mu tylko chodzi o rozglos, a wy mu go dajecie .
Bongu przepraszam jeśli Cię uraziłem. Przecież wiesz że żartowałem Też go pedała nie lubię.
a chuj mu w dupe, jeju... tak się nim jaracie że kurwa mać.
Nie rozumiem was wszystkich którzy się nim podniecają, ma hajs to niech sobie ma . Sami napędzacie jego biznes robiąc mu darmową reklamę.
Nie rozumiem was wszystkich którzy się nim podniecają, ma hajs to niech sobie ma . Sami napędzacie jego biznes robiąc mu darmową reklamę.
kurwa, po co robicie mu reklamę. Dopóki nie zobaczyłem wpisów na sadisticu nie wiedziałem kto to jest i wolałbym aby tak zostało, a tu boom i kurwa nowy samozwańczy celebryta.
Nudne to już, skończcie go tu wstawiać dla jebanych piw.
- Yoda
Większość z was, którzy piszą, że robimy mu reklame zapewne nie ma pojęcia, że za tym wszystkim stoją gł. media i zapewne ktoś z rządu. Ten "milioner" jedzie tylko i wyłącznie na reklamie i manipulacji rządu (głosuj na PO/PSL/Palikota zostaniesz właścicielem kliniki). Naprawdę tak trudno to pojąć? Dziś ludzie nie mają władzy, nawet gdy Konstytucja stoi za nimi...
Podstawowa zasada. Nie wyzywajcie go, nie groźcie nie prowokujcie. Olejcie go ciepłym moczem i tyle jeżeli sam będzie w to dalej brnął to na własne życzenie stanie się pośmiewiskiem, a my jako społeczność Sadola zachowamy status quo. Uważam że to najlepsza metoda żeby utrzeć nosa temu biznesmenowi za dychę
Czegoś tu nie rozumiem, napisał ze za dwa tygodnie okaże sie ze to on był sprawcą zamachu a za miesiąc ze bedzie partnerem Kaczyńskiego.
Marzenia to on ma niezłe.
Przecież Jarek nie jest na tyle skrzywiony zeby sypiac z "mordercą" swego brata...
Marzenia to on ma niezłe.
Przecież Jarek nie jest na tyle skrzywiony zeby sypiac z "mordercą" swego brata...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów