📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
proponuje zrobić zbiorczy, na tego zjebanego ryja już patrzeć nie mogę, nawet w postaci małej ikony profilowej
jedyny pozytywny aspekt to taki że internauci mu się dobrali ładnie do dupy i niemalże wszyscy są zgodni co do tego pseudo celebryty
jedyny pozytywny aspekt to taki że internauci mu się dobrali ładnie do dupy i niemalże wszyscy są zgodni co do tego pseudo celebryty
Kłócąc się tutaj i wyzywając o jakiegoś kryptogeja tylko mu pomagacie.
Po co w ogóle drążyć temat tego nołnejma?
HAHAHHAa Japa tam cwelu no i to mi sie podoba nie ma to jak wolność słowa JAPA PODWÓJNA CWELU Z TVN szacun dla autora co za bot z tego typa :/
Chuj z nim, robimy tylko zamieszanie na jego profilu a ten ciulek to uwielbia. Chełpi się tym, że ludzie go tak cisną, w końcu nauczył się z tym żyć, że wszyscy się z niego śmieją (pewnie tak miał od podstawówki). Zapomnijmy o nim, takie coś żywi się właśnie aferami, urwijmy ten temat a sam się wykończy. Tylko idioci będą słuchać tego co pierdoli.
BongMan japa tam, każdy wie, że to właśnie ty jesteś piotrem i sam sobie napędzasz reklamę. Dosłownie ta sama natura, tak samo jak on ma klinike, jakieś kurwa fabryki i siedzi od rana do wieczora na fejsbuku i odpisuje na moje głupie uwagi, na które sam bym się nie chciał wysrać, tak samo ty od rana do wieczora siedzisz w poczekalni wymyślasz kawały a w komentarzach opowiadasz ile to lasek nie wyruchałeś, jakimi furami to nie jezdzisz, a każdy zna smutno prawdę.
BongMan japa tam, każdy wie, że to właśnie ty jesteś piotrem i sam sobie napędzasz reklamę. Dosłownie ta sama natura, tak samo jak on ma klinike, jakieś kurwa fabryki i siedzi od rana do wieczora na fejsbuku i odpisuje na moje głupie uwagi, na które sam bym się nie chciał wysrać, tak samo ty od rana do wieczora siedzisz w poczekalni wymyślasz kawały a w komentarzach opowiadasz ile to lasek nie wyruchałeś, jakimi furami to nie jezdzisz, a każdy zna smutno prawdę.
wyjaśniam - per pseudo milioner kaszubski to taki lewacki pedałek, którego media kreują (a raczej udzielane przez niego wywiady) na osobę, która "swoją ciężką pracą" w krótkim czasie do czegoś w życiu doszła...huj mu w dupe
Won z tym Żydem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów