Jeśli ktoś nie ma czasu na zbędne pie*dolenie to może obejrzeć tylko w następujących przedziałach czasowych:
0:10 - 0:35
4:10 - 5:45
6:10 - 9:10
wdr
niech nie pierdoli tylko niech odda kurwa podatek z tego co zarabia z filmików jebani złodzieje niech sobie kurwa robia filmiki i zarabiają ale niech się z tego rozliczają!!
Ork.Fajny
Twórczość...? Ja proponuje temu gościowy i innym jemu podobnych którzy uważają że "walkthrough" to jakakolwiek twórczość, przestać zaśmiecać youtube'a czymś co i tak każdy gra sam z siebie przerobi. Są RECENZJE z urywkami gier. Nie muszę kurwa oglądać 25godzin przechodzenia Gothica II by wiedzieć że to jest to coś w co chcę zagrać...
Wtedy ci prawdziwi twórcy innych, prawdziwych dzieł nie będą mieli problemów z głupkami którzy wpadli na pomysł że potrafią nagrywać coś, grając w coś...
NieCzy Ty kurwa słuchałeś co ten gość mówi przed wrzuceniem filmiku? Kilkakrotnie powtarza, że ma w dupie oglądalność.Wielki grajek RockAlone2k jest oburzony spadkiem oglądalności jego filmów na YouTube i krytykuje pewne serwisy internetowe.
i ktoś się oburzał o termin "polaczkowatość" ale tu idealnie pasuje.
Czy Ty kurwa słuchałeś co ten gość mówi przed wrzuceniem filmiku? Kilkakrotnie powtarza, że ma w dupie oglądalność.
A co do podatków, to nie wiecie czy to robi czy nie, od jakiej kwoty (ktoś nawet pierdolnął 50 tyś od paruset tyś wyświetleń ) a rozprawiacie jak stare baby na targu.
Sorry, mała poprawka. Gość ma 90mln wyświetleń a zarobił na tym jak ktoś stwierdził 320 tyś (jeszcze lepiej). Jak sprawdziłem z innego źródła wykop.pl/link/1191333/ile-zarabia-sie-na-youtubie/ wychodzi ok. 50 dolców za 100k. Więc łatwo policzyć, że kolega zarobił jakieś 13500 zł
jakiego kurwa socjalisty człowieku?!?!?! Ty sobie sprawdz ile ten koleś zarabia z naiwności innych i nie odprowadza od tego podatku ja kurwa sprzedając np skarpetki na targu muszę się rozliczac z zusami urzędami skarbowymi i innymi chujami a jak nie zapłacę podatku to dostane w chuj kary i zrobie pa pa a on co? chuja zbija hajs i nikt go nie rozlicza to albo w tym "państwie" wszyscy płacimy równo albo są równi i równiejsi i gdzie tu jest sprawiedliwość? on zarobił 320tys złotych na swoich jebanych próżnych filmikach i nie odprowadził anie ZŁOTÓWKI z tego!!
wychodzi ok. 50 dolców za 100k.