kurwa to jest tak słabe.... kawałek gazy szara zbrojona taśma albo izolacyjna i wypierdalać do roboty kurwa a nie takie słabe wymówki ja złamałem palca i się kurwa sam zagoił a do pracy chodziłem bo się kurwa nie opierdalam
Jak kiedyś zdobędziesz jakieś kwalifikacje, to może dostaniesz umowę o pracę i wtedy będziesz miał opiekę medyczną i nawet możliwość pójścia na L4.
Jak kiedyś zdobędziesz jakieś kwalifikacje, to może dostaniesz umowę o pracę i wtedy będziesz miał opiekę medyczną i nawet możliwość pójścia na L4.
posiadam kwalifikacje do ruchania Justynek,mam umowe o pracę ,mam opiekę medyczną, pierdolę L4 to jest dla ludzi którym się nie chce pracować .Zwalniam takich gości , wypierdalam na bruk
posiadam kwalifikacje do ruchania Justynek,mam umowe o pracę ,mam opiekę medyczną, pierdolę L4 to jest dla ludzi którym się nie chce pracować .Zwalniam takich gości , wypierdalam na bruk
To po co ci w takim razie umowa o pracę? Debil zostanie debilem nawet z palcem złamanym zapierdala do roboty w zamian szef poklepał cię po plecach? Xdd
To po co ci w takim razie umowa o pracę? Debil zostanie debilem nawet z palcem złamanym zapierdala do roboty w zamian szef poklepał cię po plecach? Xdd
tak sam siebie poklepalem i dałem sobie buzi do lustra bo to ja jestem szefem nędzne obszczymury tacy jak ty pracują dla mnie
tak sam siebie poklepalem i dałem sobie buzi do lustra bo to ja jestem szefem nędzne obszczymury tacy jak ty pracują dla mnie
Ostre słowa jak na kierownika zmiany w biedronce
Teraz jesteśmy bliźniakami 4ro jajowymi
Aaa to ty kurwa jesteś ten słynny alan PS chciałem napisać anal, ale korekta jest XD.
Ostre słowa jak na kierownika zmiany w biedronce
do biedronka jest dla plebsu takiego jak ty nigdy w życiu nie zrobię tam zakupów za tanie i chujowe produkty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów