📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gówniak nie dość, że został pokarany pedalskim imieniem, to jeszcze ojcem pierdołą
Ale co to za zadrapanie, ponizej 10 szwow sie nie liczy
Ja to bym plaster nakleił
kurwa to jest tak słabe.... kawałek gazy szara zbrojona taśma albo izolacyjna i wypierdalać do roboty kurwa a nie takie słabe wymówki ja złamałem palca i się kurwa sam zagoił a do pracy chodziłem bo się kurwa nie opierdalam
i ty to chłopie poszedłeś szyć ? xDDD haaaaa żal moja córka sie skaleczy i nie panikuje jak ty pewnie
aż sie śmiać chce z takich ludzi przetnie sie tapeciakiem i od razu na sor xDDd
aż sie śmiać chce z takich ludzi przetnie sie tapeciakiem i od razu na sor xDDd
Jesteście okrutni, a autor postu to masochista. Wiedział jakimi komentarzami to się skończy a mimo to umieścił post
Lubisz anal? A możesz wkleić zdjęcie swojej dupy to ocenimy?
Nie no żarty. A córka jak ma na imię Sandra czy Jessica?
I gdzie ją sobie wytatuowałeś?
Nie no żarty. A córka jak ma na imię Sandra czy Jessica?
I gdzie ją sobie wytatuowałeś?
To kolejny co się pociął w ostatnim czasie
Chłopaki mimo że macie zjebane życie.
Jesteście przegrywami życiowymi
To jednak szkoda schodzić z tego świata, może coś tam jeszcze sobie poruchacie ,może coś napijecie ,może spotkacie na swojej drodze drugiego zjeba i będziecie mieć przyjaciela ,więc uszy do góry
Chłopaki mimo że macie zjebane życie.
Jesteście przegrywami życiowymi
To jednak szkoda schodzić z tego świata, może coś tam jeszcze sobie poruchacie ,może coś napijecie ,może spotkacie na swojej drodze drugiego zjeba i będziecie mieć przyjaciela ,więc uszy do góry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów