Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hexagon a ty sie duzo myjesz ludwikiem bo ze zmywaka nie schodzisz chyba ze pos biurko pale opierdolic
widze że mamy specjalistę na pokładzie
Hexagon a ty sie duzo myjesz ludwikiem bo ze zmywaka nie schodzisz chyba ze pos biurko pale opierdolic
pałę to swojej mamusi co najwyżej możesz opierolic (czy co wy tam robicie w wolnym czasie) a teraz marsz do łazienki tępa dzido i szoruj ten brudny ryj !!! tylko nie oszukuj bo tatuś przyjdzie sprawdzić
W domu to ciul, ale jako pracownik restauracji, to wstydził byś się mieć tak długie i brudne paznokcie.
Dlatego pytam o restauracje, bo często taki uraz jest jak ktoś nie umie trzymać noża i kroi na wpół zamrożone mięso, ewentualne uczy się szatkować.
No i by dowiedzieć się w razie czego do jakiej restauracji nie chodzić
nie nie, budowlanka. A pazury przydają mi się do gitary, ale dziękuje ze dbacie o ich długośćW domu? Czy jako pracownik restauracji?
W domu to ciul, ale jako pracownik restauracji, to wstydził byś się mieć tak długie i brudne paznokcie.
Dlatego pytam o restauracje, bo często taki uraz jest jak ktoś nie umie trzymać noża i kroi na wpół zamrożone mięso, ewentualne uczy się szatkować.
No i by dowiedzieć się w razie czego do jakiej restauracji nie chodzić
. Męska ,możesz fapać.To męska ręka czy damska bo nie wiem czy fapać?
W tle czernina ?
To już w szpitalu, moczyłem w jakimś roztworze.
nie nie, budowlanka. A pazury przydają mi się do gitary, ale dziękuje ze dbacie o ich długość
Ok, do gitary spoko. Ale ziomek z budowlanki mówi, że nie przydatne na budowie, bo o wszystko zacierasz, chyba że jesteś ten co pokazuje, a mało robi. To wtedy ok.
Ok, do gitary spoko. Ale ziomek z budowlanki mówi, że nie przydatne na budowie, bo o wszystko zacierasz, chyba że jesteś ten co pokazuje, a mało robi. To wtedy ok.
Nie pokazuje, sam robię. Jak bym pokazywał nie były by takie czarne. Robię podłogi miękkie PVC, Linoleum i dywany. Stad tez ostry nóż. A tak z innej beczki naprawdę Wy wszyscy obcinanie paznokcie co dwa dni?
Nie pokazuje, sam robię. Jak bym pokazywał nie były by takie czarne. Robię podłogi miękkie PVC, Linoleum i dywany. Stad tez ostry nóż. A tak z innej beczki naprawdę Wy wszyscy obcinanie paznokcie co dwa dni?
Tak, jako kucharz muszę mieć czyste ręce. Czasem codziennie by każdy z moich gości restauracyjnych wiedział że otrzymuje sterylnie przygotowane jedzenie, jeżeli robię akurat bez rękawic. No i to jest tzw. też HIGIENA, współczuję partnerce jak w takich pazurach z czarnuchem pod spodem wjeżdżasz w muszle. Ale bez obrazy, taka strona. Ogólnie wszystkiego dobrego, a zacięcie takie to codzienność w gastronomii, ostatnio typ upierdo*ił u mnie w pracy kciuka tasakiem bo był "wczorajszy".
I 6kg żeberek poszło w kosz..... Ehhhhh te adminy....
Przynajmniej powód usunięcia posta daj adminie....
A tak z innej beczki naprawdę Wy wszyscy obcinanie paznokcie co dwa dni?
Ja tam codziennie obgryzam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów