📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
No no, po laćkowaniu, deskowaniu i kołkowaniu przyszedł czas na motykowanie obuchem motyki... postęp widać, co świadczy o wzroście świadomości społecznej sądów ulicznych. "Ofiara" tym razem nie wyjdzie na własnych nogach z tego wpierdolu, to pewne.
Teraz pozostaje nam tylko czekać na motykowanie stroną właściwą, maczetowanie i , kto wie, może nawet plaskaczowanie powolne walcem drogowym? Poczekajmy spokojnie, mnie się podoba taki postęp! A i zakłady można zrobić do jakiej eskalacji dojdą te wariaty.
Teraz pozostaje nam tylko czekać na motykowanie stroną właściwą, maczetowanie i , kto wie, może nawet plaskaczowanie powolne walcem drogowym? Poczekajmy spokojnie, mnie się podoba taki postęp! A i zakłady można zrobić do jakiej eskalacji dojdą te wariaty.
Przeważnie czułem jakiś niedosyt oglądając deskoterapię, ale tu jestem usatysfakcjonowany w pełni.
Jacyś potomkowie polskich emigrantów, na końcu wyraźnie słychać "ma gnat" (zapewne, połamany).
No w końcu jakieś deskowanie z wyrazem, za takie coś piwo można już dać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów