Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:
Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:
Mógłbyś kolego powiedzieć o jakiej interpretacji mówisz ?
Bo dla mnie to jest utwór ktory opowiada o chorym zwyrolu który ma ochote zabić siebie i wszystkich dookoła...
Ty tak na poważnie?....
"Raper z Knurowa usłyszał dziś zarzut publicznego pochwalania przestępstwa po tym, gdy zamieścił w internecie drwiący i pełen nienawiści wpis na temat śmierci zmarłego tragicznie prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza - poinformowała gliwicka prokuratura."
powie mi ktoś proszę jak się umiera tragicznie, bo czegoś nie rozumiem...?
Według mnie po prostu sobie umarł, a umarł dzień później po całym incydencie. Tragicznie jako męczennik umarłby bez opieki medycznej, a był pewnie przez cały czas pod narkozą lub w śpiączce farmakologicznej... jak zwał tak zwał... na mój gust tragizmu nie było w śmierci Pana Pawła. Sit ei terra levis - niech mu ziemia lekką będzie
Żygam już tym Gdańskiem...
już raz mnie zaprosili.Nie faworyzuję żadnej opcji politycznej tą wypowiedzą, jedynie podkreślam hipokryzję... No kogo? Pewnie ci sami starzy zjebany kodomici.
Edit: paciorek zmówiłbym za ciebie, ale nic ci już nie pomoże bo nie umiesz już nawet czytać ze zrozumieniem, publiczny wydatek na twoją edukację chuj strzelił.
Oczywiście kurwa, to był rezultat do przewidzenia. Lewaki sobie zrobiły przeciwwagę dla Lecha ze Smoleńska. Teraz będą kazali każdemu lizać podłogę przed jego trumną, bo bohater! A o tym że po 89' okradł swoich współobywateli jak magia, nikt już nie pamięta. Już wieszają psy na każdym, kto ma inne zdanie. Na Lecha pluli i szczali, ale jak na swojego gieroja ktoś wypowie swoją własną niezależną opinię to draka na pół kraju. Połowa tego narodu jest tak dokumentnie zjebana że nawet psychiatryk by im nie pomógł. Tylko Polonia jako tako będzie mogła zachować niezależność wypowiedzi, bo tak długich łap spierdoliny nie mają, z czego się bardzo cieszę.
Nie faworyzuję żadnej opcji politycznej tą wypowiedzą, jedynie podkreślam hipokryzję... No kogo? Pewnie ci sami starzy zjebany kodomici.
Jesteś dobrze pokurwiony.....
@up wywołałem wilka z lasu
A raczej psa z budy, idź szczekać gdzie indziej patusie
Edit: paciorek zmówiłbym za ciebie, ale nic ci już nie pomoże bo nie umiesz już nawet czytać ze zrozumieniem, publiczny wydatek na twoją edukację chuj strzelił.
Patusię? Nie jestem za PiS.
Wszystko zrozumiałem. Po prostu uznałem cię za idiotę.
Za moją edukację zapłacili moi rodzicie. Miałem to szczęście, że nie musiałem siedzieć w publicznych śmierdzących szkołach produkujących półanalfabetów.
Możesz zmówić paciorek, odtańczyć indiański taniec, rzucić zaklęcie magiczne. Niczym to się nie różni. Gusła dla kretynów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów