18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nożownik na WOŚP
TT4 • 2019-01-17, 17:40
Nie ten sławny. Nagranie i pan (kierownik sklepu/właściciel) na nagraniu wyjaśnią.

Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:

ukryta treść
Cytat:

Gdańsk 16.01.2019 pod pomnikiem Poległych Stoczniowców gdańszczanie oddają hołd swojemu zmarłemu tragicznie prezydentowi.Niesamowite wrażenie robi ułożonych w kształcie serca 30 000 zniczy i pieśń "The sound of silence" autorstwa Simon and Garfunkel.

*oczywiście jest cover utworu w wykonaniu zespołu Disturbed

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Shotterr 2019-01-17, 22:29 1
Dżizas_kurde napisał/a:

Mógłbyś kolego powiedzieć o jakiej interpretacji mówisz ?

Bo dla mnie to jest utwór ktory opowiada o chorym zwyrolu który ma ochote zabić siebie i wszystkich dookoła...

Ty tak na poważnie?....
Zgłoś
edek.bajzel 2019-01-18, 6:55 5
żygam już tym tematem z Gdańska
Zgłoś
remus6969 2019-01-18, 7:21 1
na onecie piszą
"Raper z Knurowa usłyszał dziś zarzut publicznego pochwalania przestępstwa po tym, gdy zamieścił w internecie drwiący i pełen nienawiści wpis na temat śmierci zmarłego tragicznie prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza - poinformowała gliwicka prokuratura."
powie mi ktoś proszę jak się umiera tragicznie, bo czegoś nie rozumiem...?
Według mnie po prostu sobie umarł, a umarł dzień później po całym incydencie. Tragicznie jako męczennik umarłby bez opieki medycznej, a był pewnie przez cały czas pod narkozą lub w śpiączce farmakologicznej... jak zwał tak zwał... na mój gust tragizmu nie było w śmierci Pana Pawła. Sit ei terra levis - niech mu ziemia lekką będzie
Zgłoś
Wiewór 2019-01-18, 7:35 1
Trzeba być podczłowiekiem podczłowieka, żeby się połasić na puszkę z datkami na pomoc. Jakąkolwiek. Nawet nie mówią o WOŚP bo taki sebek potrafi zajebać nawet puszkę z pomocą dla dziecka chorego na raka.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
FransFr 2019-01-18, 8:08 1
edek.bajzel napisał/a:

żygam już tym tematem z Gdańska

Żygam już tym Gdańskiem...

Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
Zgłoś
Wiewór 2019-01-18, 8:24
FransFr napisał/a:

Żygam

sjp.pl/rzyga%C4%87

Zrób podstawówkę zaocznie

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Lizodup 2019-01-18, 8:26
zas pierdolenie o gdansku ilez mozna umarl to umarl na uj drazyc temat!!!!! ile ta telenowela bedzie trwac
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-18, 9:07
no to teraz jego zapuszkują, albo niech przynajmniej zgnoją porządnie patusa na komisariacie.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Esccax 2019-01-18, 10:20 3
Jaki sadol się grzeczny zrobił od czasu aresztowań za mowę nienawiści. Takie potulne psiaki, czasem coś tam warkną, ale cichutko, w kąciku.
Zgłoś
Rejti 2019-01-18, 10:25 3
Oczywiście kurwa, to był rezultat do przewidzenia. Lewaki sobie zrobiły przeciwwagę dla Lecha ze Smoleńska. Teraz będą kazali każdemu lizać podłogę przed jego trumną, bo bohater! A o tym że po 89' okradł swoich współobywateli jak magia, nikt już nie pamięta. Już wieszają psy na każdym, kto ma inne zdanie. Na Lecha pluli i szczali, ale jak na swojego gieroja ktoś wypowie swoją własną niezależną opinię to draka na pół kraju. Połowa tego narodu jest tak dokumentnie zjebana że nawet psychiatryk by im nie pomógł. Tylko Polonia jako tako będzie mogła zachować niezależność wypowiedzi, bo tak długich łap spierdoliny nie mają, z czego się bardzo cieszę.
Nie faworyzuję żadnej opcji politycznej tą wypowiedzą, jedynie podkreślam hipokryzję... No kogo? Pewnie ci sami starzy zjebany kodomici.
Zgłoś
Wiewór 2019-01-18, 11:18 2
@up idź sobie zmówić jakiś paciorek pod pomnik leszka czy schody donikąd. Będzię z pożytkiem dla nas bo oszczędzisz nam wypróżnień swojego mózgu.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Rejti 2019-01-18, 12:01 2
@up wywołałem wilka z lasu
A raczej psa z budy, idź szczekać gdzie indziej patusie

Edit: paciorek zmówiłbym za ciebie, ale nic ci już nie pomoże bo nie umiesz już nawet czytać ze zrozumieniem, publiczny wydatek na twoją edukację chuj strzelił.
Zgłoś
Rocco007 2019-01-18, 13:43 3
Katie napisał/a:

Oczywiście kurwa, to był rezultat do przewidzenia. Lewaki sobie zrobiły przeciwwagę dla Lecha ze Smoleńska. Teraz będą kazali każdemu lizać podłogę przed jego trumną, bo bohater! A o tym że po 89' okradł swoich współobywateli jak magia, nikt już nie pamięta. Już wieszają psy na każdym, kto ma inne zdanie. Na Lecha pluli i szczali, ale jak na swojego gieroja ktoś wypowie swoją własną niezależną opinię to draka na pół kraju. Połowa tego narodu jest tak dokumentnie zjebana że nawet psychiatryk by im nie pomógł. Tylko Polonia jako tako będzie mogła zachować niezależność wypowiedzi, bo tak długich łap spierdoliny nie mają, z czego się bardzo cieszę.

Nie faworyzuję żadnej opcji politycznej tą wypowiedzą, jedynie podkreślam hipokryzję... No kogo? Pewnie ci sami starzy zjebany kodomici.

Jesteś dobrze pokurwiony.....
Zgłoś
a................h 2019-01-18, 13:58
A co ten raper z knurowa dokładnie napisał?
Zgłoś
Wiewór 2019-01-18, 14:19
Katie napisał/a:

@up wywołałem wilka z lasu

A raczej psa z budy, idź szczekać gdzie indziej patusie

Edit: paciorek zmówiłbym za ciebie, ale nic ci już nie pomoże bo nie umiesz już nawet czytać ze zrozumieniem, publiczny wydatek na twoją edukację chuj strzelił.

Patusię? Nie jestem za PiS.

Wszystko zrozumiałem. Po prostu uznałem cię za idiotę.

Za moją edukację zapłacili moi rodzicie. Miałem to szczęście, że nie musiałem siedzieć w publicznych śmierdzących szkołach produkujących półanalfabetów.

Możesz zmówić paciorek, odtańczyć indiański taniec, rzucić zaklęcie magiczne. Niczym to się nie różni. Gusła dla kretynów.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów