18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nożownik na WOŚP
TT4 • 2019-01-17, 17:40
Nie ten sławny. Nagranie i pan (kierownik sklepu/właściciel) na nagraniu wyjaśnią.

Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:

ukryta treść
Cytat:

Gdańsk 16.01.2019 pod pomnikiem Poległych Stoczniowców gdańszczanie oddają hołd swojemu zmarłemu tragicznie prezydentowi.Niesamowite wrażenie robi ułożonych w kształcie serca 30 000 zniczy i pieśń "The sound of silence" autorstwa Simon and Garfunkel.

*oczywiście jest cover utworu w wykonaniu zespołu Disturbed

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
a................h 2019-01-17, 17:42 3
A ten nożownik, to miał serduszko na kurtce?
Zgłoś
traf 2019-01-17, 17:52 1
@up bo to nożownik z sercem
Zgłoś
TB303 2019-01-17, 17:57 8
Wszedł, wziął i wyszedł jakby nigdy nic
Zgłoś
Essent 2019-01-17, 17:59
No i się wyjaśniło. więc o co chodzi ?
Zgłoś
Mom and Death 2019-01-17, 18:27
Trochę głupio byłoby dostać kosę próbując ratować puszkę browara.

Zgłoś
Shotterr 2019-01-17, 19:01 20
Oddanie hołdu politykowi poprzez odtworzenie "The sound of silence" oznacza ni mniej ni więcej kompletne nie zrozumienie przekazu tego utworu.
Zgłoś
ProVVe 2019-01-17, 19:33 18
Shotterr napisał/a:

Oddanie hołdu politykowi poprzez odtworzenie "The sound of silence" oznacza ni mniej ni więcej kompletne nie zrozumienie przekazu tego utworu.

Przepraszam... Chcesz mi powiedzieć, że Ci idioci puścili ten utwór stojąc nad zniczami? (nie otwieram bo nie bede nabijac wyswietlen debilom i uważam, że każdy polityk powinien sie bac ludzi... Bo uczciwy nie ma czego. Kolejna sprawa to taka, że teraz beda pierdolic o tym latami... Najlepiej jakby zaraz z tymi zniczami poszli nad rzeke i dolaczyli do niego). Totalne popierdolenstwo

Ola gringo
Zgłoś
remi1982 2019-01-17, 19:45 65
Rozumiem że to tragedia dla rodziny, zginął mąż i ojciec. Współczuje. Ale również umoczony polityk, który krecił wałki. A zaraz kurwa z niego świetego zrobią. No ludzi już do reszty pojebało. Zaraz bedzie pomnik, order i wawel kurwa.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
MotoPirat 2019-01-17, 19:52
Nożownik darował mi życie, bo spieszył się na ceremonię szlachtowania polityków.
Zgłoś
ptwardowski2 2019-01-17, 20:57 7
Przejrzałem sobie ile lat macie i jestem zasmucony. Ludzie w wieku koło 30 lat a piszą takie bzdury. Abstrahując od waszych sympatii, nawet wrogu należy się szacunek. Po dłuższym zastanowieniu już wiem, wy tego nie rozumiecie. Jeszcze dużo czasu upłynie zanim staniecie się mężczyznami. Nie pozdrawiam.
Zgłoś
Kusi883 2019-01-17, 21:11 1
A ma ktoś ten film z ataku ?
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-01-17, 21:30
Sadole, uważajcie.
slask.onet.pl/knurow-raper-kamil-n-uslyszal-zarzut-za-wpis-o-pawle-ada...
Organizacja grubego przekręta dalej jest groźna.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-01-17, 21:47
Cytat:

Przepraszam... Chcesz mi powiedzieć, że Ci idioci puścili ten utwór stojąc nad zniczami? (nie otwieram bo nie bede nabijac wyswietlen debilom i uważam, że każdy polityk powinien sie bac ludzi... Bo uczciwy nie ma czego. Kolejna sprawa to taka, że teraz beda pierdolic o tym latami... Najlepiej jakby zaraz z tymi zniczami poszli nad rzeke i dolaczyli do niego). Totalne popierdolenstwo

Mógłbyś kolego powiedzieć o jakiej interpretacji mówisz ?
Bo dla mnie to jest utwór ktory opowiada o chorym zwyrolu który ma ochote zabić siebie i wszystkich dookoła...

==============================================
Zgłoś
remi1982 2019-01-17, 22:04 11
ptwardowski2 napisał/a:

Przejrzałem sobie ile lat macie i jestem zasmucony. Ludzie w wieku koło 30 lat a piszą takie bzdury. Abstrahując od waszych sympatii, nawet wrogu należy się szacunek. Po dłuższym zastanowieniu już wiem, wy tego nie rozumiecie. Jeszcze dużo czasu upłynie zanim staniecie się mężczyznami. Nie pozdrawiam.

Tak zazwyczaj pierdolą ludki które w życiu w dupie były i gówno widziały. Szacunek do wroga? Pieknie to brzmi podczas pokoju. Ale kiedy ktoś napierdala w ciebie wszystkim co ma, giną twoi przyjaciele to zasada szanowania wroga gdzies tam kurwa umyka.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów