Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:
Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:
Przepraszam... Chcesz mi powiedzieć, że Ci idioci puścili ten utwór stojąc nad zniczami? (nie otwieram bo nie bede nabijac wyswietlen debilom i uważam, że każdy polityk powinien sie bac ludzi... Bo uczciwy nie ma czego. Kolejna sprawa to taka, że teraz beda pierdolic o tym latami... Najlepiej jakby zaraz z tymi zniczami poszli nad rzeke i dolaczyli do niego). Totalne popierdolenstwo
slask.onet.pl/knurow-raper-kamil-n-uslyszal-zarzut-za-wpis-o-pawle-ada...
Organizacja grubego przekręta dalej jest groźna.
Przepraszam... Chcesz mi powiedzieć, że Ci idioci puścili ten utwór stojąc nad zniczami? (nie otwieram bo nie bede nabijac wyswietlen debilom i uważam, że każdy polityk powinien sie bac ludzi... Bo uczciwy nie ma czego. Kolejna sprawa to taka, że teraz beda pierdolic o tym latami... Najlepiej jakby zaraz z tymi zniczami poszli nad rzeke i dolaczyli do niego). Totalne popierdolenstwo
Mógłbyś kolego powiedzieć o jakiej interpretacji mówisz ?
Bo dla mnie to jest utwór ktory opowiada o chorym zwyrolu który ma ochote zabić siebie i wszystkich dookoła...
==============================================Przejrzałem sobie ile lat macie i jestem zasmucony. Ludzie w wieku koło 30 lat a piszą takie bzdury. Abstrahując od waszych sympatii, nawet wrogu należy się szacunek. Po dłuższym zastanowieniu już wiem, wy tego nie rozumiecie. Jeszcze dużo czasu upłynie zanim staniecie się mężczyznami. Nie pozdrawiam.
Tak zazwyczaj pierdolą ludki które w życiu w dupie były i gówno widziały. Szacunek do wroga? Pieknie to brzmi podczas pokoju. Ale kiedy ktoś napierdala w ciebie wszystkim co ma, giną twoi przyjaciele to zasada szanowania wroga gdzies tam kurwa umyka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów