18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nożownik na WOŚP
TT4 • 2019-01-17, 17:40
Nie ten sławny. Nagranie i pan (kierownik sklepu/właściciel) na nagraniu wyjaśnią.

Nie będzie z tego akcji jak w Gdańsku:

ukryta treść
Cytat:

Gdańsk 16.01.2019 pod pomnikiem Poległych Stoczniowców gdańszczanie oddają hołd swojemu zmarłemu tragicznie prezydentowi.Niesamowite wrażenie robi ułożonych w kształcie serca 30 000 zniczy i pieśń "The sound of silence" autorstwa Simon and Garfunkel.

*oczywiście jest cover utworu w wykonaniu zespołu Disturbed

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
surojak 2019-01-18, 14:59
remi1982 napisał/a:

Rozumiem że to tragedia dla rodziny, zginął mąż i ojciec. Współczuje. Ale również umoczony polityk, który krecił wałki. A zaraz kurwa z niego świetego zrobią. No ludzi już do reszty pojebało. Zaraz bedzie pomnik, order i wawel kurwa.

Jeden już leży ma pomnik, order i leży na wawelu. Więc chuj ci w dupę.

Zgłoś
Ukesu 2019-01-18, 15:35
remi1982 - zgodzić się bardziej nie mogę !
Zgłoś
Justynka99 2019-01-18, 17:17 2
Shotterr napisał/a:

Oddanie hołdu politykowi poprzez odtworzenie "The sound of silence" oznacza ni mniej ni więcej kompletne nie zrozumienie przekazu tego utworu.

Daj spokój. Gdyby autor chciał, żeby utwór był zrozumiały to by go napisał jak człowiek po polsku, a nie jakimś angielskim szyfrem.
Zgłoś
realign 2019-01-18, 17:23
Śląsk.onet.pl? Dlaczego nie gwarą?
Zgłoś
Grafi_ 2019-01-18, 17:53
remi1982 napisał/a:

Rozumiem że to tragedia dla rodziny, zginął mąż i ojciec. Współczuje. Ale również umoczony polityk, który krecił wałki. A zaraz kurwa z niego świetego zrobią. No ludzi już do reszty pojebało. Zaraz bedzie pomnik, order i wawel kurwa.

Wałek to twoi rodzice zrobili
Zgłoś
TB303 2019-01-18, 17:56 2
Grafi_ napisał/a:

Wałek to twoi rodzice zrobili

Plebs i zmanipulowany motłoch, głosu nie mają. Więc wracaj bić się innymi o słuszność poglądów, małpeczko.
Zgłoś
Wiewór 2019-01-18, 20:54
Uczciwym pracującym obywatelem.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Rejti 2019-01-18, 20:58
"prywatna szkoła"
No brawo abrax, sam się skasowałeś lepiej niż ktokolwiek inny by z tobą to zrobił
Co robisz matole po tej prywatnej szkole? Trzymasz loaloli gąbkę do zmywania naczyń?
Zgłoś
Marianset 2019-01-18, 23:06
ptwardowski2 napisał/a:

Przejrzałem sobie ile lat macie i jestem zasmucony. Ludzie w wieku koło 30 lat a piszą takie bzdury. Abstrahując od waszych sympatii, nawet wrogu należy się szacunek. Po dłuższym zastanowieniu już wiem, wy tego nie rozumiecie. Jeszcze dużo czasu upłynie zanim staniecie się mężczyznami. Nie pozdrawiam.

o ile kojarze to szacunek wrogowi mozna okazac w rownej walce.
czym że jest moje liche mieszkanie przy jego 7 apartamentach ?
o cyzm ty wogole piszesz . Wywlekanie mendy na podium i wmawianie wszystkim ze byl wspanialym czlowiekiem ..
Zlodziej i kretacz jak wiekszosc politykow.
Nie szkoda mi takiego czlowieka.
Zgłoś
forrest990 2019-01-19, 13:18
Poznań zabka przy ulicy Słowackiego. Mieszkam nie daleko, codziennie chodze do tego sklepu
Zgłoś
unkenzo 2019-01-19, 14:38 1
o zmarłych należy wypowiadać się wyłącznie dobrze.
Nie żyje Adamowicz. I dobrze.
Zgłoś
Wiewór 2019-01-19, 18:34
Katie napisał/a:

"prywatna szkoła"
No brawo abrax, sam się skasowałeś lepiej niż ktokolwiek inny by z tobą to zrobił
Co robisz matole po tej prywatnej szkole? Trzymasz loaloli gąbkę do zmywania naczyń?

Robię kapuche o której możesz tylko śnić
A ty co. Wyższa szkoła robienia hałasu czy szlachta nie pracuje?
Jeden chuj. W obu przypadkach skończysz w KFC na mopie bo nawet do smażenia frytek trzeba umieć czytać godzinę żebyś kurwa frytek nie spalił

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Rejti 2019-01-19, 19:51
Cytat:

Robię kapuche o której możesz tylko śnić
A ty co. Wyższa szkoła robienia hałasu czy szlachta nie pracuje?
Jeden chuj. W obu przypadkach skończysz w KFC na mopie bo nawet do smażenia frytek trzeba umieć czytać godzinę żebyś kurwa frytek nie spalił

Kapuchę to ty co najwyżej babce możesz zrobić jak ci pozwoli Ten twój dyplom po prywatnej szkółce to mogą uhonorwać na zmywaku. A teraz zmykaj pucować gałę Loaloli
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów