📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciężarków pod ręką nie mieli ?
..
brawo, jkaby mu hantlą przyjebali też byłoby fajnie. Co tym kurwa ciapatym we łbie siedzi?
gdzie dalsza cześć jak go napierdalają sztangami i rzucają w niego 20 kg sztangielkami?
Inteligent, jakby z czerwoną płachtą szedł na stado byków, muehaha.
pierwszy kopniak cudowny.
chujaszki od małego ćwiczą tajski boks to taki spartakus w klate wystarzczy wsumie
Jeśli z nożem to ten co go okopują to aż morda się sama cieszy.
Kurwa jak Liu Kang w Morta Kombat
kkurwa czemu mi się telewizor wyłącza na tym filmiku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów