Wypadeczek w pracy przy montowaniu paneli słonecznych i próbie przecięcia trytytki. Trytytka w końcu puściła i puściła też nożyk przez rękę. Materiał własny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
prophetess napisał/a:
No cóż, czego się spodziewać po analfabecie piszącym kurwa „osunoł”
Bo to jest “pan monter po szkoleniu 2 godzinnym, z którego i tak nic nie wyniósł oprócz długopisu”. Prąd robi brum brum, a później domy płoną po takich instalacjach.
turor napisał/a:
Poważna sprawa, 5 węzełków założyli, jeszcze chwila i by nie przeżył ...
Nożem tapicerskim łatwo zrobić z siebie kalekę na całe życie. Jedno cięcia i masz po sciegnach.
Praktycznie nie da się tego zoperować żeby dobrze działało.
Dlatego uzywa się rękawic przeciwprzecieciowych
saves napisał/a:
Razem
saves napisał/a:
A idź w pizdu z czymś takim. Mnie w ciągu miesiąca dwa razy aluminiowe wióry z oka wyciągali. Ale to nic. Razem ze mną na SOR przyszła babka z rozdziawioną mordą, bo jej szczęka z zawiasów wypadła. XD
Okulary ochronne zakładaj.
Ręka mi w szybę wpadła jakieś 15 lat temu czucia w części palca do tej pory nie odzyskałem jest jak by znieczulony w części
Moim zdaniem nic się nie należy. BHP wyraźnie mówi, żeby nie ciąć w swoją stronę. A jak ktoś jeszcze kurwa rękę podkłada!?
Ty kurwa też nie lepszy. Wiesz co to są okulary ochronne!? Kurwa co za ludzie. Niedługo tokarka was wciągnie albo jakaś inna maszynka do mięsa i to będzie materiał godny sadola.
Pozdrawiam.
saves napisał/a:
A idź w pizdu z czymś takim. Mnie w ciągu miesiąca dwa razy aluminiowe wióry z oka wyciągali. Ale to nic. Razem ze mną na SOR przyszła babka z rozdziawioną mordą, bo jej szczęka z zawiasów wypadła. XD
Ty kurwa też nie lepszy. Wiesz co to są okulary ochronne!? Kurwa co za ludzie. Niedługo tokarka was wciągnie albo jakaś inna maszynka do mięsa i to będzie materiał godny sadola.
Pozdrawiam.
Każdy szanujący się majster wie że do trytytek szacunek trzeba mieć. Po to są, żeby mocne były i się nie zrywały, więc tylko nożyczki, ewentualnie nożyce, ciach ciach i gotowe. A jak majster ogarnia to i odzyskać te ucięte można.
Bo najniebezpieczniejszy nóż to tępy nóż. Ostrze ma być zawsze ostre! wtedy nie musiałbyś się z tą trytka siłować tylko na musnięcie by poszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów