Wypadeczek w pracy przy montowaniu paneli słonecznych i próbie przecięcia trytytki. Trytytka w końcu puściła i puściła też nożyk przez rękę. Materiał własny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
niech mu ktoś wklei "dzielnego pacjenta" i niech stąd idzie z tym zadrapaniem...
Halman napisał/a:
niech mu ktoś wklei "dzielnego pacjenta" i niech stąd idzie z tym zadrapaniem...
Poważna sprawa, 5 węzełków założyli, jeszcze chwila i by nie przeżył ...
sam mu kurwa wklej... jebany leń .. niech mu ktos wklei ... niech mu ktos wsadzi kij od szczotki w ryj
Halman napisał/a:
nie był dzielny, naklejki nie będzie
Hłe hłe
No cóż, czego się spodziewać po analfabecie piszącym kurwa „osunoł”
dzielny by był jak by sobie najszał na łape i zapierdalał dalej
A idź w pizdu z czymś takim. Mnie w ciągu miesiąca dwa razy aluminiowe wióry z oka wyciągali. Ale to nic. Razem ze mną na SOR przyszła babka z rozdziawioną mordą, bo jej szczęka z zawiasów wypadła. XD
kurde, przestań, z takim zadrapaniem to nawet wstyd lekarzowi dupę zawracać.
saves napisał/a:
A idź w pizdu z czymś takim. Mnie w ciągu miesiąca dwa razy aluminiowe wióry z oka wyciągali. Ale to nic. Razem ze mną na SOR przyszła babka z rozdziawioną mordą, bo jej szczęka z zawiasów wypadła. XD
Ładnie musiała gałę szarpać, pytanie czy końską
Teraz kolega nauczy się używać właściwych narzędzi w pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów