📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Twoja praca to jest dodawanie filmików na sadistica czy bijesz jakiś rekord w ilości piw?
Siemek napisał/a:
Twoja praca to jest dodawanie filmików na sadistica czy bijesz jakiś rekord w ilości piw?
Cent płaci mi 10zł za każdy filmik powyżej 100 piw
wiem, że mało, ale na nowego laptopa już zarobiłem
królu spoczywaj w pokoju......dzieki za fajną muzykę, wybaczam cie te molestowane dzieci
Oj, nie przypomina prawdziwego moonwalku, oj. Weźcie zapierdolcie moonwalk na gruzie, w butach roboczych
I to się nazywa pozytywnie zakręcony
Jak skończy mieszać beton to niech zapierdala do ju ken densa jak ten pierwszy pedał co teraz tańcuje.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów