Komandos z GST (Grupa Specjalnej Troski) podczs pokazu/ćwiczeń zrobił sobie "ku-ku"... Śmiało od 10 sekundy:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pajacował i wypajacował. Można było zjechać windą to nie kuuuurwa...
-Ernest Hemingway
deck123 napisał/a:
no ale pierwszy był na dole
Tyle że akurat w tym konkursie wygrywają ci co będą na dole żywi i nie sparaliżowani
puscila ósemka i poszlo na karabinczyk z boku traktowany jako rezerwa ktory troche wyhamowal ped ale tez nie utrzymal bo mial byc tylko asekuracja. Shit happens... Swoja droga sa przechuje idac na urra na jednej lince i lekkiej osemce..
Coś nie wyszło temu komandosu
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
@maja83 wypraszam sobie, ja w formie jestem kapitalnej, jakbyś tylko miała szanse u mnie to pewno byś swojego Mirka zostawiła za możliwość choćby ojebania mi torpedy.
A no i na łeb też upadam bardziej efektownie =D
A no i na łeb też upadam bardziej efektownie =D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów