Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Numerek
łysa_pała • 2012-10-31, 17:58
Siedziałem w kolejce do lekarza. Nagle siedzący obom murzyn zapytał:
- Hej, jaki masz numerek?
- My, biali, nie mamy numerów. Mamy imiona.
Zgłoś
dr_dex 2012-10-31, 18:08 50
Lekarz obslugujacy bialych i czarnych jednoczesnie ?!?!?! Byłes u weterynarza ?

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
łysa_pała 2012-10-31, 18:13 25
@up
No tak, z psem na szczepieniu.
Zgłoś
Breakdrowser 2012-10-31, 18:38 1
Ale ten dowcip jest rasistowski.
Zgłoś
Uechtacz 2012-10-31, 18:59 1
To zdarzyło się naprawdę. Murzyn troszkę się zdenerwował... Zdjęcie dupy dowcipnego białasa jest już na hardzie (w tej chwili na samej górze).
Zgłoś
aleksander6 2012-10-31, 19:13
numery to mieli żydzi. murzyni nie mają nic.

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-10-31, 19:16 1
ile mozna juz z tymi zartami o murzynach i zydach ... pozywka dla gimbazy

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
pocieszny 2012-10-31, 19:52
Nip, pesel, numer dowodu... Co biali nie ponumerowani?
Zgłoś
Mentorstajl 2012-10-31, 20:10 1
Obrońcy praw zwierząt się znaleźli...
Zgłoś
rusofil 2012-10-31, 20:29 1
Widzę, że gimbaza opanowała nawet Sadola, skoro pojawiają się takie dowcipy i jeszcze mają tyle piw.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
SzczerbatyKoń 2012-10-31, 22:14
Breakdrowser napisał/a:

Ale ten dowcip jest rasistowski.

Ale to jest sadol nie forum dla pedauf
Zgłoś
Antybozia666 2012-10-31, 22:32 1
mam wrażenie że ten gif tu pasuje !

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
pawelow 2012-11-01, 11:22
lubie pośmiać się z rasistowskich dowcipów i w ogóle, ten jest całkiem niezły, ale komentarz "Lekarz obslugujacy bialych i czarnych jednoczesnie ?!?!?! Byłes u weterynarza ?"... serio aż tak zależy wam na wirtualnych piwach żeby przy każdym temacie z murzynem, cyganem, arabem jechać na nich na siłę nawet jak nic do nich nie macie tylko po to żeby starać się być śmiesznym? dla mnie to stało się już irytujące i nudne, a na pewno nie jest śmieszne.

tu powinienem napisać - żartowałem, jebać murzynów! ale tego nie zrobię. ja tak całkiem serio.
Zgłoś
uladrakula 2012-11-02, 19:02
Ale się sztywniactwo i geriatria wdarły tutaj, już nawet nie można się z czarnych ponabijać...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów