Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie Ty tam ksiedza widzisz? Drzwi otwarte i kazdy moze wejsc. Gdyby to byl ksiadz, to zrobilby to na plebanii, tak zeby nikt nie widzial
Zapomniales ze to czarny. Oni nie mysla tak jak my (jesli wogole ).
Kiedys odwiedzalem kanal na JooTube (przed lewacka czystka) z wykladami antropologow wykletych przez lewacka akademie za gloszenie prawdy, ktora ma w dupie poprawnosc polityczna.
Ogolnie to czarny zyje w tu i teraz i ma niska swiadomosc konsekwencji swoich czynow. Dlatego ubezpieczenia w Afryce sie chujowo sprzedaja, dlatego jest taka wysoka kryminalnosc wsrod czarnych, i dlatego czarni oddaja Afryke w rece Chinoli za to ze ci zbuduja im (czyli sobie) infrastrukture. Brak wyobrazni i planowania.
Do tego tez dochodzi oczywiscie niskie IQ w przedziale 60 - 70 (tyle co przecietna osoba z syndromem Downa w zachodnich krajach), i wysoki testosteron. Jak taki dindu zobaczy chetna samice to ma w chuju to ze jest ksiedzem i ze ktos go moze nakryc.
Kiedys odwiedzalem kanal na JooTube (przed lewacka czystka) z wykladami antropologow wykletych przez lewacka akademie za gloszenie prawdy, ktora ma w dupie poprawnosc polityczna.
Ogolnie to czarny zyje w tu i teraz i ma niska swiadomosc konsekwencji swoich czynow. Dlatego ubezpieczenia w Afryce sie chujowo sprzedaja, dlatego jest taka wysoka kryminalnosc wsrod czarnych, i dlatego czarni oddaja Afryke w rece Chinoli za to ze ci zbuduja im (czyli sobie) infrastrukture. Brak wyobrazni i planowania.
Do tego tez dochodzi oczywiscie niskie IQ w przedziale 60 - 70 (tyle co przecietna osoba z syndromem Downa w zachodnich krajach), i wysoki testosteron. Jak taki dindu zobaczy chetna samice to ma w chuju to ze jest ksiedzem i ze ktos go moze nakryc.
Jaki to był kanał?
Przynajmniej normalnie po katolicku, kobitkę a nie jakiegoś chłopca czy innego pana... Dla mnie luz
Nie wiadomo czy to ksiądz, nie wiadomo czy katolicki. Może protestant?
ciach ciach bo nuda ..
i oczywiscie niskie IQ w przedziale 60 - 70 (tyle co przecietna osoba z syndromem Downa w zachodnich krajach), i wysoki testosteron.
Pierdolenie zakompleksionego polaczka który nic poza zdobyciem dostepu do internetu w życiu nie osiągnął. Jak ja lubię patrzeć na leczenie kompleksów poniżaniem innych. Przecież ty nawet nie masz pojęcia o liczeniu iq. To że cię zmusili do chodzenia do podstawówki i nauczenia się czytać i liczyć nie robi cię panem świata. Nawet pewno nigdy nie podymałes jak ten murzynek (który nie jest księdzem na 100%).
A gdzie Ty tam ksiedza widzisz? Drzwi otwarte i kazdy moze wejsc. Gdyby to byl ksiadz, to zrobilby to na plebanii, tak zeby nikt nie widzial
Tak jak z tobą?
Pierdolenie zakompleksionego polaczka który nic poza zdobyciem dostepu do internetu w życiu nie osiągnął. Jak ja lubię patrzeć na leczenie kompleksów poniżaniem innych. Przecież ty nawet nie masz pojęcia o liczeniu iq. To że cię zmusili do chodzenia do podstawówki i nauczenia się czytać i liczyć nie robi cię panem świata. Nawet pewno nigdy nie podymałes jak ten murzynek (który nie jest księdzem na 100%).
Haha, zabolala dupa lewaku? Moze zamien sie z chlopakiem na role w tym miesiacu kichozwisie. Jak bedziesz mial konkretne argumenty poze bolem cipki to pusc strzale.
Przecież ty nawet nie masz pojęcia o liczeniu iq
Chyba o testowaniu jesli juz, niedojebie. Mapa IQ jest dostepna na google.
Nawet pewno nigdy nie podymałes jak ten murzynek
A wlasnie ze podymalem, wiesz?? To ty nie podymales... i twoj stary!! ..... (tryb mentalnego gimby i cebulaka aktywowany )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów