📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
wybicie z progu calkiem niezle, pozniej jakis potrojny "tulup", ladowanie z telemarkiem, calkiem niezle.
Z tego toru filmików jest whuj, jedzcie sobie tam na wiosnę jak pada deszcz, królowie prostej latają jak szmaty ta wietrze po bandach
Tutaj bardziej efektownie
Tutaj bardziej efektownie
Ciekaw jestem jak wygląda sprawa kosztów po takim dzwonie. Kierowca płaci za posprzątanie burdelu i naprawę barierek czy jest tam jakieś ubezpieczenie na taka okoliczność? Przecież tam chyba codziennie ktoś wylatuje z trasy.
Nagrywajacy poszedł za szeroko (na szczescie). Tym zrobił miejsce januszowi
Zajebiście szybki zakręt Schwedenkreuz na 5tym kilometrze toru, zaraz przed dohamowaniem i nawrotem Aremberg.
Typ się nagrał w NFS i chciał driftem po trawie wyprzedzać
-Ernest Hemingway
Ciekaw jestem jak wygląda sprawa kosztów po takim dzwonie. Kierowca płaci za posprzątanie burdelu i naprawę barierek czy jest tam jakieś ubezpieczenie na taka okoliczność? Przecież tam chyba codziennie ktoś wylatuje z trasy.
To zależy. Można wykupić ubezpieczenie "wykurwie w bande ale i tak nic mnie nie obchodzi".
siwybis napisał/a:
Płaci za wszystko jak za zboże.
Podstawowa stawka za obecność samochodu i załogi weryfikującej bandy: 150 euro
Demontaż uszkodzonych elementów bandy: 10 euro za metr (mnożone x2 / x3 / x4 w przypadku uszkodzonych wyższych segmentów bandy)
Nowa banda: 31 euro za metr (mnożone x 2 lub x 3 dla wyższych band)
Demontaż uszkodzonych mocowań bandy: 5,10 euro za każde mocowanie
Nowe mocowania bandy: 39 euro za każde mocowanie
Obecność samochodu bezpieczeństwa: 82 euro za każde 30 minut (w samochodzie są dwie osoby)
Zamknięcie toru: 1 350 euro za godzinę
Laweta: 500 euro
To stawki za rok 2020
kto bogatemu zabroni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów