📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up sam jesteś kretyn, to że Ty np zbierasz kurwa znaczki albo masz kolekcje jedwabników to Twoje hobby i nikt tego nie ocenia, nie masz pojęcia jak długo pracuje się na takie umiejętności aby się przeprawić przez taką sadzawkę. Adrenalinka na pewno też czasem jest a jeśli nie podoba Ci się temat związany z motoryzacją, katowaniem silnika i fajnymi wrażeniami to załóż rurki i leć do swoich kumpli Ja osobiście nie jeżdżę w terenie wole na asfalcie sobie gdzieś poszaleć ale tych to podziwiam.
chłopaki mają taką pasję a nie inną i za to zimne piwo !
kierowca Dariusz Dworzyński - Wodę z silnika zaraz usunęliśmy ale przekaźnik od komputera robił zwarcie, a zapasowy gdzieś znikł.
Dobry jest
Jaa zawsze chciałem na taki offroad.. może nie od razu tak aby auto pod błotem się schowało, ale pod brodę może być! Brudne dziecko to zdrowe dziecko.
Ja też chętnie bym jakąś dobrą terenówką się w błoto wpierdolił, ale do chuja czemu po sam dach to tego nie rozumne Ja tam lubię mieć majty suche.
TypowyPolak napisał/a:
nie masz pojęcia jak długo pracuje się na takie umiejętności aby się przeprawić przez taką sadzawkę.
Umiejętności mają i tego nie można odmówić, ale zgodzisz się chyba, że bez kasy włożonej w te samochody nawet najlepszy kierowca może tylko pomarzyć o przejeździe!?
fajne hobby, ale nie stać mnie..
Determinacja i zacięcie ogromne, ale... jest nas spora grupa OR nie montujących wind. Wyciagarka trochę zwalnia od myślenia, z każdego gówna cię wyciągnie. A bez niej zabawa jest bardziej finezyjna - liczy sie spryt, doświadczenie. Ale to sprawa gustu i filozofii życiowej, nie odmawiam chłopakom prawa do montażu elektryka i mechanika...
TypowyPolak - dobrze prawi polać mu
se1ko - a dla tego co najwyżej grzańca i to z kenigera z biedronki
se1ko - a dla tego co najwyżej grzańca i to z kenigera z biedronki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów