Silne bydlę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Silne bydlę.
Jeśli panna jest niewidoma, to współczuję takiego psa przewodnika...
Jeśli tak nie jest, to co robi pchlarz w knajpie?!
Jeśli tak nie jest, to co robi pchlarz w knajpie?!
Baronessa napisał/a:
co robi pchlarz w knajpie?
Czeka na swoją kolej.
Danie dnia.
miałem kiedyś boksera, ten to dopiero wariat był... Mając z 15 lat gadam sobie z kumplem bez jakiegoś specjalnego zwracania uwagi na otoczenie, a ten zobaczył jakąś wiewiórkę czy zająca na kilkumetrowej skarpie, więc szybko łukiem na ziemię poleciałem i jeszcze mnie ciągnął samą szyją ze 2 metry pod górę A innym razem smycz (ze skóry) samym naciskiem szyi rozwalił, bo owczarek z naprzeciwka z którym miał kosę się dowalił do kundelków.
Ale kulturalny Chińczyk. Myślałem, że panna wyłapie wpierdol a tu tylko śmieszki.
Rozmarzyłam się. Z takiego skurwiela z 3kg smalcu by było
KaprysLosu napisał/a:
boksery to tępe psiny mieszanka fajtłapy z osmarkaną zagłodzoną świnią i ty nie mogłeś utrzymać takiego kundla ? Jesteś wiekrzą pizdą jak ten kundelmiałem kiedyś boksera, ten to dopiero wariat był... Mając z 15 lat gadam sobie z kumplem bez jakiegoś specjalnego zwracania uwagi na otoczenie, a ten zobaczył jakąś wiewiórkę czy zająca na kilkumetrowej skarpie, więc szybko łukiem na ziemię poleciałem i jeszcze mnie ciągnął samą szyją ze 2 metry pod górę A innym razem smycz (ze skóry) samym naciskiem szyi rozwalił, bo owczarek z naprzeciwka z którym miał kosę się dowalił do kundelków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów