📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przecież widać, że chciał wyskoczyć z prawdopodobnie jakąś przypadkową babą ale jej masa ją uratowała
No co wy, nie wiecie ? Tam się tak wyrywa laski, najpierw zwracasz na siebie jej uwagę a później wskakujesz z jadącego pociągu
Ale kulturka musi być Drzwi za sobą zamknął
Jebany chciał wyrzucić babę dla jaj
Trochę przybierze na wadze, to następnym razem wyjdzie mu to lepiej
Dlatego jeżeli chodzi o ruchanie grubych bab, to ja zawsze na górze. Żaden squashing, czy facesitting nie wchodzi w grę...
regal napisał/a:
Przecież widać, że chciał wyskoczyć z prawdopodobnie jakąś przypadkową babą ale jej masa ją uratowała
chciał zerwać złoty łańcuszek.
Pociąg jechał dość wolno, mógł to przeżyć i potem zdychać godzinami na jakimś zadupiu.
Pociąg jechał dość wolno, mógł to przeżyć i potem zdychać godzinami na jakimś zadupiu.
Chciał jej wisior jakiś zerwać, a nie z nią wyskoczyć. Chuj wie może mu się nawet udało.
natansky napisał/a:
Chciał jej wisior jakiś zerwać, a nie z nią wyskoczyć. Chuj wie może mu się nawet udało.
Masz rację, sięgał po łańcuszek. Babka zdążyła go jeszcze chwycić a gościu odpadł jak łańcuszek się zerwał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów