📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No widać, że przygłup. Głupi zawsze ma szczęście. Udało się przeżyć i żadnej kończyny nie stracić.
Muzyka niczym hit boolywood od Natalii Janoszek. Ciekawi mnie w ogóle koniec bo baba wskazuje na kamerzyste i coś gada później każdy się na niego patrzy złym wzokiem i nagranie się kończy. Wygląda tak jakby chłop kręcił na materiał na watchpeopledie i kręcił przy tym bęke ale ratownikom się to nie spodobało i kto wie może dostał po za kadrem sromotny wpierdol
1 z 1,4286 mld "ludzi"
czyli to statystyczne zero!!!.
czyli to statystyczne zero!!!.
Dobrze że strzałkę dodali bo bym nie zauważył.
darnext123 napisał/a:
Ciekawi mnie w ogóle koniec bo baba wskazuje na kamerzyste i coś gada później każdy się na niego patrzy złym wzokiem i nagranie się kończy. Wygląda tak jakby chłop kręcił na materiał na watchpeopledie i kręcił przy tym bęke ale ratownikom się to nie spodobało i kto wie może dostał po za kadrem sromotny wpierdol
Ale materiał nakręcił, piwo więc mu się za to należy. Opierdol zgarnął, może i wpierdol — ale zrobił co do niego należało, i dzięki takim właśnie bohaterom mamy co oglądać.
w tytule jest 2 być może kręcili drugą część i wreszcie sie udało
Paczcie z jaki żalem ta biedna kobieta poucza gamonia aby nie nagrywał w pionie. Piwa znów nie ma za debilne filmowanie.
Zdobył żółtą koszulkę debila w tym etapie wyścigu na tamten świat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów