18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ROMANCEF1111 2019-07-27, 14:05
Kolega pyta o film do całości
Zgłoś
C................I 2019-07-27, 14:11
Bryknął mi
Zgłoś
sereja3 2019-07-27, 14:12 1
Mimo wszystko bym jej przeorał te dupeczke na tych dwóch wyrkach.
Zgłoś
J................8 2019-07-27, 14:14 8
gdzie mie tam z butami do wyra
Zgłoś
TB303 2019-07-27, 14:14 8
Jorgen888 napisał/a:

gdzie mie tam z butami do wyra

Zamiast laskę podziwiać, to na buty się pluje
Zgłoś
siwybis 2019-07-27, 14:38 67
Człowiek zamiast podziwiać laskę czeka w napięciu na pytonga. Za długo chyba tu jestem...
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-07-27, 15:53 3
ROMANCEF1111 napisał/a:

Kolega pyta o film do całości

instagram.com/yael1c/?hl=pl

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
petru23 2019-07-27, 15:59
Bardzo fajna laseczka.
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-07-27, 16:04 8
Kolejna jakaś tępa influencerka czy jak to się tam zwie, co jedyne co potrafi to świecić dupą do telefonu a pewnie ubranie butów sprawia jej intelektualną zagwozdkę, ale banda napalonych wieprzy powyżej już chuja w łapie trzymają i ślinią się jak żul na widok wina. Owszem wyruchać i spierdalać jak najdalej, ale nawet sam fakt dymania takiego pustaka jest dość zniechęcający. Niestety, ale nawet najładniejsza dupa nie zasłoni głupoty. Wiem, że można rzec, że ruchasz dupę a nie mózg, ale jakoś dla mnie choćby i najładniejsza ale z gównem we łbie traci mocno na całokształcie.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
radek1600 2019-07-27, 16:21 3
crossdressphyxia napisał/a:

Kolejna jakaś tępa influencerka czy jak to się tam zwie, co jedyne co potrafi to świecić dupą do telefonu a pewnie ubranie butów sprawia jej intelektualną zagwozdkę, ale banda napalonych wieprzy powyżej już ch*ja w łapie trzymają i ślinią się jak żul na widok wina. Owszem wyr*chać i sp***alać jak najdalej, ale nawet sam fakt dymania takiego pustaka jest dość zniechęcający. Niestety, ale nawet najładniejsza dupa nie zasłoni głupoty. Wiem, że można rzec, że r*chasz dupę a nie mózg, ale jakoś dla mnie choćby i najładniejsza ale z gównem we łbie traci mocno na całokształcie.

Najlepiej jebnij się w łeb to przestaniesz filozofować
Zgłoś
r061071 2019-07-27, 16:40 2
nie pokazała kutasa chuj z takim sexapilem

forza nostra legge
Zgłoś
orzech1991 2019-07-27, 17:05
radek1600 napisał/a:

Najlepiej jebnij się w łeb to przestaniesz filozofować

Trochę popieram trochę nie popieram. Chuj by ruchał mózg by uciekał. Ale zakładać że jest tępa ? Nie ma miarodajnych przesłanek, może być cokolwiek wyuzdana czy bezwstydna, ale głupia nie wiadomo. Tak jak kolega napisał, bzykać i w nogi. I tak tysiąc razy. Ale z drugiej strony jakby była inteligentna hmm, niestety takie zachowanie może sugerować lekkie obyczaje aczkolwiek niekonieczne brak elementarnej wierności w związku. Takiej to by trzeba dogadzać nadskakiwać bo się znudzi i znowu zacznie jakieś tarzanki na pościeli do kamerki. Ale to w momencie kiedy nie mowy o miłości. Jak jest miłość to nawet taka świadoma swojego sexapilu może być wzorową żoną. Ale to tylko luźne dywagacje. Życie wygląda najczęściej tak że takie trzeba omijać albo ruchać i na nich zarabiać hehe

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
ripmax 2019-07-27, 17:28
Co ciekawe - laska jest programistką i gra w gry na twitchu Ale jest też atencyjną kurewką. Ale ma świetny tyłek więc wybaczam
Zgłoś
DiamondBack 2019-07-27, 18:01 1
Jak te dżinsy z wysokim stanem są w chuj obleśne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów