Taaa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taaa
Kolega pyta o film do całości
Bryknął mi
gdzie mie tam z butami do wyra
Jorgen888 napisał/a:
gdzie mie tam z butami do wyra
Zamiast laskę podziwiać, to na buty się pluje
Człowiek zamiast podziwiać laskę czeka w napięciu na pytonga. Za długo chyba tu jestem...
ROMANCEF1111 napisał/a:
Kolega pyta o film do całości
instagram.com/yael1c/?hl=pl
Kolejna jakaś tępa influencerka czy jak to się tam zwie, co jedyne co potrafi to świecić dupą do telefonu a pewnie ubranie butów sprawia jej intelektualną zagwozdkę, ale banda napalonych wieprzy powyżej już chuja w łapie trzymają i ślinią się jak żul na widok wina. Owszem wyruchać i spierdalać jak najdalej, ale nawet sam fakt dymania takiego pustaka jest dość zniechęcający. Niestety, ale nawet najładniejsza dupa nie zasłoni głupoty. Wiem, że można rzec, że ruchasz dupę a nie mózg, ale jakoś dla mnie choćby i najładniejsza ale z gównem we łbie traci mocno na całokształcie.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
crossdressphyxia napisał/a:
Kolejna jakaś tępa influencerka czy jak to się tam zwie, co jedyne co potrafi to świecić dupą do telefonu a pewnie ubranie butów sprawia jej intelektualną zagwozdkę, ale banda napalonych wieprzy powyżej już ch*ja w łapie trzymają i ślinią się jak żul na widok wina. Owszem wyr*chać i sp***alać jak najdalej, ale nawet sam fakt dymania takiego pustaka jest dość zniechęcający. Niestety, ale nawet najładniejsza dupa nie zasłoni głupoty. Wiem, że można rzec, że r*chasz dupę a nie mózg, ale jakoś dla mnie choćby i najładniejsza ale z gównem we łbie traci mocno na całokształcie.
Najlepiej jebnij się w łeb to przestaniesz filozofować
nie pokazała kutasa chuj z takim sexapilem
Trochę popieram trochę nie popieram. Chuj by ruchał mózg by uciekał. Ale zakładać że jest tępa ? Nie ma miarodajnych przesłanek, może być cokolwiek wyuzdana czy bezwstydna, ale głupia nie wiadomo. Tak jak kolega napisał, bzykać i w nogi. I tak tysiąc razy. Ale z drugiej strony jakby była inteligentna hmm, niestety takie zachowanie może sugerować lekkie obyczaje aczkolwiek niekonieczne brak elementarnej wierności w związku. Takiej to by trzeba dogadzać nadskakiwać bo się znudzi i znowu zacznie jakieś tarzanki na pościeli do kamerki. Ale to w momencie kiedy nie mowy o miłości. Jak jest miłość to nawet taka świadoma swojego sexapilu może być wzorową żoną. Ale to tylko luźne dywagacje. Życie wygląda najczęściej tak że takie trzeba omijać albo ruchać i na nich zarabiać hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów