Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli chociaż służby lepiej działały.
Smieje się razem z nimi, sami sobie zgotowali taki los to czego teraz nie rozumieją. Czarne bez zbytniego IQ to problem teraz to tylko problem do multilewaków. Gratulacje, pod tym względem i tylko pod tym dobrze ze mamy PISIORÓW. (Tylko za to jestem im wdzieczny) I całuję rączki Jarusiowi.
PiS sprowadził do Polski więcej imigrantów niż chciała UE. Zamiast czarnych masz Gruzinów, Ukraińców i przestępczość jak w latach 90
Nie bronię tego bydła, ścierwa, które przelewa się takimi grupami po ulicach większych miast, ale serio te jebane dziady, które odeszły od gospodarki wolnorynkowej w stronę socjalizmu, tolerancji, tęczowego pierdzenia, multi-kulti, nagle mają zasługiwać na współczucie. Nic z tego nie wydarzyłoby się, gdyby wzięli sprawy w swoje ręce, tak jak zresztą robią to Szwajcarzy, tam te wszystkie socjalistyczne zamysły są duszone w zarodku od lat.
Strasznie się na takie rzeczy patrzy. Nie ma nic gorszego niż odzieranie starszego człowieka z godności. Być może jakby dawać imigrantom szansę poprawy i w sytuacji recydywy odsyłać ich z najbliższą rodziną skąd przybyli...
Natomiast ciekawi mnie najmocniej jak zachowują się nie imigranci, ale ich dzieci urodzone w Europie zachodniej. I myślę że te nowe pokolenia są nadzieją tamtejszych polityków i jednocześnie prawdziwą motywacją otwarcia granic.
ciebie trzeba wysłać skad zes się tu wturlał z ta kula gnoju... wiem że to celowe działanie bo nie aż takich debili.
Ps. Przyznacie, że nie byłoby nic lepszego jak strzelić prosto w te małpie ryje zaraz przed skowytem o litość
PiS sprowadził do Polski więcej imigrantów niż chciała UE. Zamiast czarnych masz Gruzinów, Ukraińców i przestępczość jak w latach 90
Po prostu wracają do czasów które nie są im obce.
100x zagłosuje na PiS niż raz na PO, PSL, SLD.
o tak, dyktatura, religijny reżim i powszechna bieda, wałki na miliardy, brak KPO, kary za Turów, skłócenie ze wszystkimi krajami świata, łamanie konstytucji, ale peło na pewno wpuści miliard murzynów, bo tak mówili w goebelsowskiej tv, więc i tak zagłosujesz na pis?
Takim ludziom jak ty powinno się dawać rentę inwalidzką za upośledzenie, a jednocześnie odbierać prawa obywatelskie, żeby nie szkodzili krajowi przy wyborach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów