Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki wlasciciel taki pies
Pies raczej nie za bardzo rozumie co się dzieje.. Jakieś gówno ożyło, wstało z podłogi i z przewagą liczebną napierdalają mu pana wydając przy tym masę zwierzęcych okrzyków.. Nic dziwnego że woli się nie zbliżać, jeszcze załapie jakąś wściekliznę czy hiva..
Natomiast ciekawi mnie najmocniej jak zachowują się nie imigranci, ale ich dzieci urodzone w Europie zachodniej. I myślę że te nowe pokolenia są nadzieją tamtejszych polityków i jednocześnie prawdziwą motywacją otwarcia granic.
Strasznie się na takie rzeczy patrzy. Nie ma nic gorszego niż odzieranie starszego człowieka z godności. Być może jakby dawać imigrantom szansę poprawy i w sytuacji recydywy odsyłać ich z najbliższą rodziną skąd przybyli...
Natomiast ciekawi mnie najmocniej jak zachowują się nie imigranci, ale ich dzieci urodzone w Europie zachodniej. I myślę że te nowe pokolenia są nadzieją tamtejszych polityków i jednocześnie prawdziwą motywacją otwarcia granic.
Brałeś narkotyki dzisiaj? Właśnie tak się zachowują te dzieci o których tu piszesz.
Prawdziwą motywacją otwarcia granic są:
-wymieszanie białych z gównem
-pozbawienie państw tożsamości narodowej
-kontrola społeczeństwa przez dodatki socjalne
oficjalnie:
-pomoc "uchodźcom"
-szukanie ludzi do pracy = hahaha
Historia zatacza koło. Gdy tylko zaczyna dziać się "za dobrze", to przychodzą jakieś niedorozwoje do takiego europarlamentu, i wymyślają jak tu wszystko spieprzyć.
Ja bym całą Europę południową odgrodził 4 metrowym murem i żadnego brudasa/czarnucha nie wpuszczał pod groźbą użycia broni palnej. A jakby zjawił się BEZ papierów, to grzecznie podziękował, wziął na stół operacyjny, wykroił organy i zakopał 3 metry pod orzechem.
Ja bym całą Europę południową odgrodził 4 metrowym murem i żadnego brudasa/czarnucha nie wpuszczał pod groźbą użycia broni palnej. A jakby zjawił się BEZ papierów, to grzecznie podziękował, wziął na stół operacyjny, wykroił organy i zakopał 3 metry pod orzechem.
O kurwa, stary, popieram cię w 100%, ale ich organów, to ja bym nie ruszał. Co byś z nimi zrobił? To jak wyciągnięcie kukurydzy z gówna i wsadzenie jej do świerzej sałatki.
O kurwa, stary, popieram cię w 100%, ale ich organów, to ja bym nie ruszał. Co byś z nimi zrobił? To jak wyciągnięcie kukurydzy z gówna i wsadzenie jej do świerzej sałatki.
On miał na myśli "orangutany" a przez literówkę napisał "organy"
@up
Prawdziwą motywacją otwarcia granic są:
-wymieszanie białych z gównem
-pozbawienie państw tożsamości narodowej
-kontrola społeczeństwa przez dodatki socjalne
oficjalnie:
-pomoc "uchodźcom"
-szukanie ludzi do pracy = hahaha
Historia zatacza koło. Gdy tylko zaczyna dziać się "za dobrze", to przychodzą jakieś niedorozwoje do takiego europarlamentu, i wymyślają jak tu wszystko spieprzyć.
ale po co te organy? poważnie chcesz ryzykować, że po przeszczepieniu serca zaczniesz kraść, ćpać i tłuc konkubinę?
a na poważnie, społeczeństwo się starzeje, ujemny przyrost naturalny, w końcu dojdzie do przeciążenia systemu i nie będzie miał kto na twoją emeryturę pracować. Ściąganie migrantów nie jest złe, ale trzeba to robić z głową, tylko tych z potwierdzonym zawodem/wykształceniem i jak w ciągu pół roku nie podejmie pracy i nie nauczy się języka, to wypierdalać.
Jebane scierwa tfu ! Oczywiscie klasykiem polece, chcieli to maja
@up
Ja bym całą Europę południową odgrodził 4 metrowym murem i żadnego brudasa/murzyna nie wpuszczał pod groźbą użycia broni palnej. A jakby zjawił się BEZ papierów, to grzecznie podziękował, wziął na stół operacyjny, wykroił organy i zakopał 3 metry pod orzechem.
Mordo, nie wiem czy na terenie calej PL mamy tyle orzechow.....
Ale pomysl super. Widze ze nie tylko ja tak mysle.
Ogolnie bym ich wszystkich pakowal do samolotu, upierdalal 1 noge na @Velture tak, zeby juz nie przychodzili juz wiecej
Strasznie się na takie rzeczy patrzy. Nie ma nic gorszego niż odzieranie starszego człowieka z godności. Być może jakby dawać imigrantom szansę poprawy i w sytuacji recydywy odsyłać ich z najbliższą rodziną skąd przybyli...
Jest i on...dupoliz ciapatych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów