Co ma piernik do wiatraka?
widocznie jakieś fantazje erotyczne się ujawniły...
Zresztą na chuj tu wchodzić, 99% content z 1-2 serwisów i siedzą konta pająki, które czekają i "kto pierwszy wstawi", własna twórczość nie jest tu zbyt mile widziana, najlepiej filmik z wypadku skutera i tyle. W takim razie żegnam społeczność, miło było, do zobaczenia gdzieś kiedyś, chuj wie gdzie i kiedy.
Tej się podoba
Współczuję dziewczyny (/mamy?) ale po co nią spamujesz forum?
Współczuję dziewczyny (/mamy?) ale po co nią spamujesz forum?
Chciałem usunąć ale się nie dało. Faktyczne to moja dziewczyna. Wyslala mi to jak byłem w pracy. Chciałem się pochwalić. Wiem, słabo siadło.
za późno o tym pomyslałem
Dobra spierdalam z sadola, tyle lat, ale serio jedne filmy ładują się od razu, a inne ni chuja i czekam nie wiem na co i marnuję czas. 2024, pierdolony światłowód w każdej kurwa wsi, ludzie sprzedający jajka w internecie mają szybsze serwery, a sadol jak było kiedyś średnio, tak teraz jest znacznie gorzej. I można gadać, że to player, że przeglądarka, że to, że tamto. To praktycznie jedyna strona jaką odwiedzam/znam, w której tak chujowo to działa.
60 sekund czekania do załadowania filmiku 15-sekundowego jak typ pijany się kiwa na stołku z jakąś trąbką.
A na luzie idzie oglądać filmiki 8k [no mam tylko 4k ekran, ale wiadomo].
Zresztą na chuj tu wchodzić, 99% content z 1-2 serwisów i siedzą konta pająki, które czekają i "kto pierwszy wstawi", własna twórczość nie jest tu zbyt mile widziana, najlepiej filmik z wypadku skutera i tyle. W takim razie żegnam społeczność, miło było, do zobaczenia gdzieś kiedyś, chuj wie gdzie i kiedy.
No to sp*erdalaj lamusie z wypizdowa bo tylko ty masz taki problem
No to sp*erdalaj lamusie z wypizdowa bo tylko ty masz taki problem
Długo mu zeszło, oby wytrwał i nie wrócił
Zaraz tam, że wypity. Może trąbka ciężka?
To jest puzon, nie trąbka miszczu.
Przestraszyłeś się, że:
Komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
i próbujesz uciec przed odpowiedzialnością. Wolisz skasować konto, niż dostać ujemne piwo. Powinieneś dostać bana na internet, albo odstawić alko (wolałbym pierwsze). Zabrałeś porządnym ludziom szansę na dwadzieścia dwa tysiące piw, które egoisto nazbierałeś. Przeszkadza ci wolno ładujący się film? Pewnie nigdy nie dobierałeś się do panienki, skoro musisz mieć wszystko na już. Jesteś pewnie jedynakiem z zamożnej dzielnicy, nawet chyba widziałem cię kiedyś w Wilanowie. Chciałem nawet podejść, ale teraz już ręki bym ci nie podał. Ludzie tutaj budują społeczność, pewną kulturę i dobre obyczaje. Moje dzieci chętnie tu zaglądają, stąd są pełne empatii i życiowej, jakże ważnej mądrości.
Jeśli uważasz, że nie pasujesz tutaj, droga wolna. Masz teraz niezależne media, tv republika lub bielsat.
Powodzenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów