📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sądzę iż zaraz znajdzie się grupa pajaców wierzących w boga którzy będą hejtować tą ,,śmiesznie opowiedzianą prawdę"
Cytat:
,śmiesznie opowiedzianą prawdę"
to jest straszne spłaszczenie
no taki juz jest "wojujący ateizm"
to jest wrzucenie wszystkich religii do jednego wora i potem mówienie ludziom :
masz wybór albo nauka albo mitologia żydowska (czy inna pochodna)
Mam nadzieję zę powróci jeszcze Rodzima Wiara
btw ja w jehowę wierze ale go nienawidzę
A ja się uśmiałam. Trzeba mieć dystans do wszystkiego. Czy prawda czy nie, a chuj mnie to boli. Ważne, że animacja zabawna.
Animacja fajna, ale najlepszy jest język. Wulgarny, acz na swój sposób "inteligentny".
@Bura, może pora zbadać prostatę?
@Bura, może pora zbadać prostatę?
W same kurwa sedno.
@Rockface Ty jesteś po prostu popierdolony i dyskutować sie z Tobą na poziomie nie da.
Najlepszym argumentem na to, że Jezus nie był synem bożym, bóg nie stworzył świata, allach nie jest wielki itd. (nie mówię, że Boga niema, może jakieś coś tam gdzieś jest - ale że cała Biblia, Koran itd, wszystkie księgi religijne - to brednie) jest fakt, że Biblię pisali ludzie z przed 2000lat.
Popatrzcie na dzisiejszych moherów, ich zachowanie,religijność, mentalność itd. Ktoś naszcza na murek na wzorek Maryi, na tym wyrośnie mech a te już robią z tego cud, przynoszą kwiaty itd (autentyczny przypadek, gdzieś tu nawet jest o tym temat).
Chodzi mi o to, że te mohery są z przed 60-80- lat, jeśli one są takie zacofane, mają taką zjebaną mentalność itd, to wyobraźcie sobie teraz ludzi sprzed 600lat (średniowiecze), jeszcze gorzej + palenie żywcem, wieszanie publicznie, ścinanie głów, wylewanie gówien za okno itd. A teraz idziemy dalej - 2000 lat temu! Pomyślcie, jeśli ludzie z przed 60-80 lat są tacy zacofani, to jacy ludzie musieli żyć 2000lat temu, a wy wierzycie do dzisiaj w to co oni napisali.
To znaczy równie dobrze możecie wierzyć w boga wymyślonego przez dzisiejszego mohera co w boga wymyślonego przez jakiegoś typowego abdula z przed 2000lat, faktem jest to, że taki moher jest mniej zacofany niż ówczesny typowy abdul, a jednak abdulowi wierzymy, a mohera byśmy uznali za czubka.
Popatrzcie na dzisiejszych moherów, ich zachowanie,religijność, mentalność itd. Ktoś naszcza na murek na wzorek Maryi, na tym wyrośnie mech a te już robią z tego cud, przynoszą kwiaty itd (autentyczny przypadek, gdzieś tu nawet jest o tym temat).
Chodzi mi o to, że te mohery są z przed 60-80- lat, jeśli one są takie zacofane, mają taką zjebaną mentalność itd, to wyobraźcie sobie teraz ludzi sprzed 600lat (średniowiecze), jeszcze gorzej + palenie żywcem, wieszanie publicznie, ścinanie głów, wylewanie gówien za okno itd. A teraz idziemy dalej - 2000 lat temu! Pomyślcie, jeśli ludzie z przed 60-80 lat są tacy zacofani, to jacy ludzie musieli żyć 2000lat temu, a wy wierzycie do dzisiaj w to co oni napisali.
To znaczy równie dobrze możecie wierzyć w boga wymyślonego przez dzisiejszego mohera co w boga wymyślonego przez jakiegoś typowego abdula z przed 2000lat, faktem jest to, że taki moher jest mniej zacofany niż ówczesny typowy abdul, a jednak abdulowi wierzymy, a mohera byśmy uznali za czubka.
Nie wiem czemu tak uwielbiam słuchać tekstów po rosyjsku, szczególnie takich z przekleństwami
I jeszcze jedno, dzisiejsze przekłady biblii są bardzo przekształcone w porównaniu do oryginału. Wiem, bo ksiądz nam w klasie na religii mówił, że "usunięto niepotrzebne fragmenty", i ogólnie oryginały się zachowały, ale są w Watykanie.
Zastanówcie się, czy na prawdę chodzi o "niepotrzebne fragmenty" czy może o coś innego, np. opis świata mówiący, że Ziemię podtrzymują żółwie? 2000 lat temu wszystko mogło się utworzyć głowie takiego jebniętego kaznodzieja.
Zastanówcie się, czy na prawdę chodzi o "niepotrzebne fragmenty" czy może o coś innego, np. opis świata mówiący, że Ziemię podtrzymują żółwie? 2000 lat temu wszystko mogło się utworzyć głowie takiego jebniętego kaznodzieja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów