18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
p................o 2011-06-09, 13:04 15
w sumie to się zgadzam
dobrych ludzi pyta
Zgłoś
~Velture 2011-06-09, 14:09 38
Ośmieszajmy dalej polske. Pokazujmy lumpów jako przeciętnych polaków. Żydzi już się cieszą.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
T................a 2011-06-09, 14:55
Zastanowiłbym się nad sobą, gdybym znalazł się na tej taśmie
Zgłoś
polonia66 2011-06-09, 15:00 44

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
BongMan 2011-06-09, 16:37 9
Velture napisał/a:

Ośmieszajmy dalej polske. Pokazujmy lumpów jako przeciętnych polaków. Żydzi już się cieszą.

To samo pomyślałem. Zamiast podejść do normalnego człowieka i zapytać, to oni podchodzą do lumpów. No ale nic dziwnego, przecież normalny człowiek nie zamieni słowa z takim debilem a jak będzie nerwowy to mu wykurwi w zęby i skończy się latanie z kamerą i robienie dałna z siebie i innych.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
omgomgomgomg 2011-06-09, 18:07
w 0:37 mega
Zgłoś
Exoone 2011-06-09, 18:25 16
Wy chyba pierwszy raz oglądacie jakiś filmik z pyta.pl... myślicie że to są kurwa sondy zlecane przez GUS ?
Zgłoś
Bila 2011-06-09, 18:49 1
Exoone napisał/a:

Wy chyba pierwszy raz oglądacie jakiś filmik z pyta.pl... myślicie że to są kurwa sondy zlecane przez GUS ?

Tylko ta kurwa mówi o statystycznych mieszkańcach Warszawy,a rozmawia ze zwykłymi menelami co przesiadują pod pałacem.
Zgłoś
n................e 2011-06-09, 19:03
dlaczego pyta jest zawsze pod PKiN?
bo na tamtejszych ławeczkach jest najwięcej meneli których straż miejska, ani policja nie ruszają, widzę to za każdym razem jak tamtędy przechodzę. menele kłócą się na ławkach a straż miejska przechodzi obok nich i udaje że ich nie widzi.
Zgłoś
Exoone 2011-06-09, 19:26 4
Bila napisał/a:

Tylko ta kurwa mówi o statystycznych mieszkańcach Warszawy,a rozmawia ze zwykłymi menelami co przesiadują pod pałacem.

Przecież to jest ironia jak można to brać dosłownie
Zgłoś
W................4 2011-06-09, 19:42
Velture napisał/a:

Bila napisał/a:

Też gardzę żydostwem,i ośmieszanie Polskiego narodu jest dla mnie chujostwem. Ale czy wy naprawdę myślicie że dla obcokrajowca,nie znającego Polskiego,jest to coś śmiesznego ? chyba że jest skończonym idiotą,bo mnie nie śmieszy coś czego nie rozumiem.
Zgłoś
Mather789 2011-06-09, 19:50
Who The Fuck Is Kasia Cichopek?
Zgłoś
typczan 2011-06-09, 20:04
@Exoone - dokładnie, i to nadal jest właśnie ośmieszanie Polaków, że 9/10 nie skuma.
A tak w ogóle, to mnie zastanawia, że beje, wiedzą kto to jest Kasia Cichopek.

Zjedz to.
Zgłoś
marcincore 2011-06-09, 20:23 1
haha ale dopierdolił Warszawie "porozmawiamy ze statystycznimi warszawiakami"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów