📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Są tylko trzy prawdy... cała prawda, też prawda i gówno prawda
Cytat:
A co jeśli nie mam przyjaciół a przez wygląd nie mam też 2-giej połówki? I tylko nie pie**olcie, że to nie wina wyglądu.
Bo to nie wina wyglądu, facet ma takie szczęście, że nie musi wyglądać. Co najwyżej musi się ubrać. A żeby poderwać 80% dup na typowej imprezie to wystarczy nie być cipą i nie być idiotą(czyli pewność siebie + nie pierdolenie głupot). Wiadomo, że wygląd, kasa etc. mogą pomóc, ale bez przesady. Właściwie to najprzystojniejszym najtrudniej znaleźć parę ze względu na większe wymagania.
Tak w ogóle to nie wiem co Ci tak śpieszno do związków. Młody jesteś, a bycie singlem > związek(chyba, że znajdziesz naprawdę fajną dziewczynę, o co coraz trudniej).
pi73rmaster napisał/a:
Młody jesteś, a bycie singlem > związek(chyba, że znajdziesz naprawdę fajną dziewczynę, o co coraz trudniej).
Mądrze pierdolisz.
Pierdolenie. Zamiast akceptować wady lepiej zrobić wszystko, by się ich pozbyć. Prawie wszystkie problemy można rozwiązać przy pomocy silnej woli i szczypty inteligencji. Ale po co, jak można się poużalać się nad sobą. Przecież to łatwiejsze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów