📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
istnie zaistnie.
kurwa dlaczego zawsze najwiecej do powiedzenia o radzeniu sobie z problemami maja ci, ktorzy zapewne maja ich najmniej ? swiadczy o tym najwiekszy problem gimbazy 'wyglad' kurwa, kompleksy! co to za problem, o czym ty pierdolisz.
Christopher Paolini
Spadaj do Gargamela.
dzięki temu filmikowi moje życie znów nabrało barw !
Gargamel to znany sadysta. Namawia nieudaczników, żeby do niego pisali i się wywnętrzali, a potem dane takich delikwentów wraz z fotami ich fizjonomii umieszcza na stronach dla szyderców. Tym samym uowadnia, że problemy, któe mieli dotychczas to pikuś w porównaniu z tymi, które mają teraz.
JedzMojLagier napisał/a:
kurwa dlaczego zawsze najwiecej do powiedzenia o radzeniu sobie z problemami maja ci, ktorzy zapewne maja ich najmniej ? swiadczy o tym najwiekszy problem gimbazy 'wyglad' kurwa, kompleksy! co to za problem, o czym ty pierdolisz.
To jest jeden z przykładów dole intelektualny. Facet dla mnie mądrze gada i przynajmniej to ma jakiś sens a nie jak ta kupa gównerów próbująca być śmieszna. O de mnie leci piweczko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów