📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahaahaha
i tak ten koleś się bardziej spalił niż malutki dzieciak....
(choć podejrzewam ze ją podpuścili celowo, wiadomo oglądalność niech sie niesie....)
(choć podejrzewam ze ją podpuścili celowo, wiadomo oglądalność niech sie niesie....)
Hetman_Wielki napisał/a:
hahaahaha
Znamy to, dlatego wrzuciła jakieś hiszpańskie
Wcześnie dziewczyna zaczyna, będzie miała doświadczenie w przyszłości przy większych pojazdach.
Oby nie wyrosła na kolejną motopizdę bo będziemy ją kiedyś na hardzie oglądać
TrzyDwaJeden napisał/a:
Oby nie wyrosła na kolejną motop*zdę bo będziemy ją kiedyś na hardzie oglądać
no ma jeszcze conajmiej 10 lat by sie nauczyc wciskac pedał
Hetman_Wielki napisał/a:
hahaahaha
policja jak na miejscu byla szybciutko
a tak na serio tam slychac, ze ten owczesny rzecznik kgp, Skolowski bodajze, mandat mu chce wlepic xD?
Rozpierdoliła się chociaż tym skuterem?
miedzianek napisał/a:
policja jak na miejscu byla szybciutko
a tak na serio tam slychac, ze ten owczesny rzecznik kgp, Skolowski bodajze, mandat mu chce wlepic xD?
nie ma takiej mozliwoswci, teren prywatny itp itd choc TV jest publiczna to jednak stworzyl zagrozenie, ale nie na drodze hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów