📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na początku myślałem że łeb pękł a to siatka.
Brak pionizacji. Brak wachlowania ręcznikiem. Pewnie była mało lubiana
zmysły prysły
siewie napisał/a:
Co to za nuta w podkładzie? Zajebisty kawalek
Daler Mehndi - Tunak Tunak Tun
Kiedyś siostra chciała mi zrobić psikusa i na pena z radia w aucie powrzucała zjebaną muzę tak by leciały co kilka moich kawałków, wrzuciła tam np chińskie, ludowe, dziecięce, hip hop i właśnie też był ten kawałek.
siewie napisał/a:
Co to za nuta w podkładzie? Zajebisty kawalek
Da da dam
Łeb. Jaka siatka. Chyba ze w siatce był łeb. Muza zajebista. Zresztą film też. Piwko leci nawet bez cycków
AndrzejDuuupa napisał/a:
Na początku myślałem że łeb pękł a to siatka.
mesjans napisał/a:
Daler Mehndi - Tunak Tunak Tun
Kiedyś siostra chciała mi zrobić psikusa i na pena z radia w aucie powrzucała zjebaną muzę tak by leciały co kilka moich kawałków, wrzuciła tam np chińskie, ludowe, dziecięce, hip hop i właśnie też był ten kawałek.
Kolega kazał podziekowac a swoją drogą świetny teledysk
Widać , że od dziecka nie wpojono im szacunku do większych od siebie . Liczyłem jeszcze na pionizację szczególnie w tych krajach nadużywanych.
wyciśnięta jak Czekotubka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów