📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Powinien rozjechać i chuj,jednego debila mniej,i prezydent powinien order wręczyć a rodziców do kamieniołomu na 25 lat za spłodzenie takiego bezmózga.
up
jestem podobnego zdania, do tego powinien wrzucić wsteczny dla pewności że nic nikomu nie powie.
jestem podobnego zdania, do tego powinien wrzucić wsteczny dla pewności że nic nikomu nie powie.
Bez świateł i zapierdala... to jest powód jego głupoty
Bielszy od koszulki Hajzera
Za pierdolonego kutasa bez swiatel, zawsze piwko.
Kierowca jak no moje oko zapierdalał w zabudowanym nieco szybciej niż mógł. Chłopaczek, no cóż, młody i głupi tak jak i komentujący...
Widzę, że same chojraki, a co byście chłopcy powiedzieli gdyby wasza mamusia tak wtargnęła na jezdnie z nikąd?
Też byście frajerzy jej życzyli rozjechania? Luz i do odrabiania lekcji, niedługo awans do Gimbazy.
Widzę, że same chojraki, a co byście chłopcy powiedzieli gdyby wasza mamusia tak wtargnęła na jezdnie z nikąd?
Też byście frajerzy jej życzyli rozjechania? Luz i do odrabiania lekcji, niedługo awans do Gimbazy.
gerwazy
widzę , że jesteś albo trollem albo przygłupem.
Jest ciemno, rowerzysta porusza się po drodze publicznej, huy mnie obchodzi że dzieciak itp. Ma być dobrze widoczny dla innych osób poruszających się po drodze.
A i zmień płytę z tą gimbazą bo powtarzasz się
widzę , że jesteś albo trollem albo przygłupem.
Jest ciemno, rowerzysta porusza się po drodze publicznej, huy mnie obchodzi że dzieciak itp. Ma być dobrze widoczny dla innych osób poruszających się po drodze.
A i zmień płytę z tą gimbazą bo powtarzasz się
Akurat chuja by mu w tym przypadku dały światła, bo one świecą z przodu i z tyłu. Od boku rowerzysta jest widoczny wyłącznie po odblaskach na kołach, które na dodatek nie są obowiązkowym wyposażeniem. Powinni mieć obowązek jeżdżenia po zmroku w kamizelkach odblaskowych, a od listopada do marca przez całą dobę.
ellsworth napisał/a:
Akurat chuja by mu w tym przypadku dały światła, bo one świecą z przodu i z tyłu. Od boku rowerzysta jest widoczny wyłącznie po odblaskach na kołach, które na dodatek nie są obowiązkowym wyposażeniem.
w którym miejscu napisałem , że coś by dało gdyby rowerzysta miał światła?
Napisałem że rowerzysta ma być dobrze widoczny - czyli tak jak napisałeś - odblaski , światło przód tył i dla pewności kamizelka odblaskowa
w Polsce jazda w nocy jest przesrana...
Niektóre przejścia dla pieszych są tak beznadziejnie usytuowane i słabo oświetlone że nie widać że wgl jest... (znaki o przejściu za drzewami)
A i jeszcze idiota taki wyjdzie Ci przed samą maskę bo ON MOŻE TUTAJ PRZEJŚĆ !!!
Niektóre przejścia dla pieszych są tak beznadziejnie usytuowane i słabo oświetlone że nie widać że wgl jest... (znaki o przejściu za drzewami)
A i jeszcze idiota taki wyjdzie Ci przed samą maskę bo ON MOŻE TUTAJ PRZEJŚĆ !!!
Wina rowerzysty ewidentna, ale wydaje mi się, że gościu samochodem jechał zdrowo powyżej 50km/h a wyglądało to na teren zabudowany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów