18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Temat ma gówno wspólnego z sadyzmem, więc ktoś kto na co dzień zapierdala MPK, niech scrolluje dalej.

Ostatnio pod tym tematem rozgorzała dyskusja na temat nowych przepisów. Niedawno założyciel FP Nielegalne radary do kosza był w Polsacie i rozmawiał, a w zasadzie kłócił się z redaktorem, na między innymi właśnie ten temat.
Dziennikarz wkurwiający, ale warto poświęcić kwadrans, bo facet mądrze gada i może dzięki niemu kiedyś unikniecie mandatu.

Do moda: jak chcesz, wgraj to na serwery sadola, ja tego nie zrobię, bo po pierwsze mój internet ostatnio chodzi tragicznie, a po drugie nie zamierzam znęcać się nad użytkownikami, bo znając wasze serwery, to nie obejrzeliby całego filmiku do końca nadchodzącego tygodnia.
Zgłoś
W................. 2015-06-13, 15:09 14
"Powinni stać przy szkole, powinni stać przy przedszkolu" - to jest najważniejsze zdanie całego wywiadu. Jest w Warszawie taka ulica - Dereniowa. Jest tam przejście dla pieszych, a tuż obok zakręt. Są tam też dwa wyjazdy z parkingu. Idealne miejsce, żeby stanął patrol i wyłapywał kierowców, którzy notorycznie jeżdżą tam nawet do 100 km/h.

W życiu nie widziałem tam ani jednego patrolu z "suszarką".
Zgłoś
Ptoon 2015-06-13, 15:19 129
Kurwa, nie dziennikarz... Zamiast prowadzić rozmowę, zadawać pytania i czekać na merytoryczne odpowiedzi, to ten systemowy parobek sarkastycznie komentuje i wyzłośliwia się na swoim gościu. Jeszcze te argumenty w stylu, a bo nie ma pieniędzy, więc policja może... no właśnie kurwa nie może. Jednym z największych problemów tego państwa jest pisanie chujowego prawa, partactwo legislacyjne i naciąganie różnych artykułów na potrzeby lobby czy łapówkarzy (np. firmy produkującej fotoradary). Jeżeli napisali sobie takie prawo, że fotoradary są nielegalne, to mają zmienić prawo albo fotoradary, a nie ścigać obywatela w nadziei, że nie pójdzie do sądu. W USA byłby już precedens sądowy i takie prawo byłoby martwe, a u nas liczą na to, że nikt się nie zorientuje. Więc gość robi bardzo potrzebną obywatelską robotę, bo prawo jest dla obywatela, a nie dla władz, a ta systemowa kurwa chce go wyśmiać na antenie. Nie wiem jak oni ich rekrutują do tych stacji... Chyba mają jakieś próby, kto weźmie więcej w dupę od polityków i funkcjonariuszy państwowych i będzie bardziej pokorny, albo mają praktyki w hotelu sejmowym jako prostytutki... a nie, przepraszam przypomniało mi się. Oczywiście, że wiem dlaczego dziennikarze to takie lizidupy, bo przecież to są resortowe dzieci, dzieci z rodzin, które system komunistyczny wykarmił, napoił i ubrał, teraz system się przepoczwarzył, ale tradycja pozostała.
Zgłoś
lakeroll 2015-06-13, 15:39 13
Prowadzący wkurwiający.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2015-06-13, 15:50 14
No co za typ... Powinien zostać rzecznikiem policji a nie dziennikarzem!
Kurwa a myślałem że Polsat to jednak normalna telewizja... A tu taki chuj.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
z................x 2015-06-13, 16:01 13
to co widzimy dzisiaj w telewizji to nie dziennikarstwo a zwykłe kurewstwo. dziennikarz nie jest opiniotwórczym autorytetem. taka tępa kurwa jak dziennikarz jest od pytania o opinie i ich relacjonowania a nie pierdolenia jak równy z równym. a faceta popieram, o ile stonoga to zwykły warchoł, o tyle ten pan robi porządną robotę.
Zgłoś
Ronoaro 2015-06-13, 16:14 11
Ten dziennikarz to jakiś wkurwiający dzban.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
premium122 2015-06-13, 16:15 11

Z tego redaktora to taki kurwa cymbal, ze zwyczajnie nie pojmuje jak mozna tyle lat zyc i nadal prowadzic rozmowe jak kiepski uczen liceum.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów