Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zauważyliście że dziwnym zbiegiem okoliczności noszą je:
- dzieci do lat 7
- pseudofani hip hopu w zestawie z dresikiem, czyli wyróżniający się na ulicy idioci
ale za to jest jeszcze jedna fantastyczna grupa czapeczkowców
bezdomni i menele
A tak poza tym, to wole już żeby chodzili tacy gangsta w czapkach z metkami/naklejkami itp. niż jakieś hipstery w rurach.
PS. Mam w dupie to co zaraz do mnie napiszecie i dalej będę je nosić.
To samo tyczy się sprzętu elektronicznego. Dawno temu, w Polsce, w rzeczywistości postkomunistycznej, kiedy zaczęły napływać chińskie produkty zachodnich marek. Stateczny pan w okolicach czterdziestki, z żoną i dwójką bachorów, przynosił w reszcie, pewnego dnia, wymarzony telewizor na pilota, sonego, panasonica, czy innego chuja, który po umieszczeniu w meblościance pozbywał się tylko steropianów. Nie było mowy o ściągnięciu z kineskopu naklejki mówiącej że to pudło ma TXT, scart, 100 kanałów, made in japan itd. Kij że zasłaniała 20% ekranu. Starsi sadole pewnie pamiętają takie obrazki. Choć dziś też widuje np. imbecyli za wszelką cene trzymających laptopy w foliach i wszystkich możliwych naklejkach.
Pamiętam te czasy.
I znam paru półgłówków których opisałeś na końcu.
nie żebym coś miał do czapek z daszkiem ale..
zauważyliście że dziwnym zbiegiem okoliczności noszą je:
- dzieci do lat 7
- pseudofani hip hopu w zestawie z dresikiem, czyli wyróżniający się na ulicy idioci
Ja też noszę czapkę bo jestem robolem
Muszę być strasznym snobem skoro mi nie przeszkadzały i nie czułem konieczności zerwania ich.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów